Ζara
Ζara
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΖΑRA

Αυτό το παντελόνι από τα Zara συνδυάζει τις δύο τάσεις της σεζόν και είναι τέλειο


Ώρα για τα basics.

Καθώς οι γιορτές σιγά σιγά τελειώνουν και όλη αυτή η λάμψη αστραφτερής παγιέτας που παιχνιδίζει στο φως του πάρτι, σβήνει, επιστρέφουμε ξανά στα αγαπημένα casual chic κομμάτια. Αυτό είναι και το dress code που επιβάλλει μια και μόνο επίσκεψη στο κατάστημα που λατρεύουμε όλες, και φυσικά μιλάω για το Zara.

Εκεί βρίσκουμε πάντα τα καλύτερα κομμάτια για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για μα βραδινή, festive εμφάνιση, είτε για μια καθημερινή μέρα στο γραφείο που απλά νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και φυσικά χρειάζεσαι και το κατάλληλο outfit για να το εκφράσεις και στους γύρω σου. Back to basics στα Ζάρα, αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας, η οποία χαρακτηρίζεται ξανά από μίνιμαλ τόνους.

Με κομμάτια απλά, αυστηρά με ένα σύγχρονο twist που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να τα θέλουμε στην ντουλάπα μας asap.

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και αυτό το ultra chic παντελόνι, που ανακαλύψαμε ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του ισπανικού brand.

Όλες οι τάσεις είναι εκεί και αυτό το παντελόνι συνδυάζει τα δύο μεγαλύτερα trend της σεζόν.

Το καρό μοτίβο και την 90s cool ρίγα στο πλάι!

Από την μία το καρό πρωταγωνιστεί σε γκρι-μπεζ αποχρώσεις σε παντελόνια, blazer και μίνι φούστες με σοφιστικέ χαρακτήρα και παριζιάνικη αισθητική.

Από την άλλη τα track trousers κυριαρχούν στο street style και η πλαϊνή ρίγα είναι η απόδειξη πως η athleisure τάση είναι ακόμα εδώ.

Zara
Zara

Το παντελόνι του Zara τα έχει όλα. Εφαρμοστό, με μήκος που φτάνει στον αστράγαλο και κολακεύει, ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα και ρίγες σε μαύρο-λευκό-κόκκινο, που του χαρίζουν δυναμισμό.

Είναι τέλεια βάση για να παίξεις με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Με ζιβάγκο, πουκάμισα, φούτερ, ψηλοτάκουνα αλλά και φλατ, θα το αγαπήσεις. Είναι και οικονομικό! Θα το βρεις στα καταστήματα και online με μόλις 19,95 ευρώ. Η απλότητα και η κομψότητα του θα σου κλέψουν σίγουρα την καρδιά!

Zara
Zara