Επιστροφή στην δουλειά -Βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα για το γραφείο | 0 bovary.gr
Επιστροφή στην δουλειά -Βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα για το γραφείο | 0 bovary.gr
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Επιστροφή στην δουλειά -Βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα για το γραφείο


Η επιστροφή στην δουλειά και την ρουτίνα της καθημερινότητας, μετά τις γιορτές, απαιτεί ένα και μόνο κομμάτι: το πουκάμισο.

Θα γυρίσουμε στο γραφείο με ανανεωμένη διάθεση αλλά και ανανεωμένα office look, φορώντας τι άλλο από ένα κομψό πουκάμισο που ταιριάζει με όλα. Το δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα ρούχο, είναι όπως πάντα το κομμάτι κλειδί για τα πιο σικάτα λουκ γραφείου και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, αποτινάσσει τον αυστηρό του χαρακτήρα, και παίζει με τις υφές και τις λεπτομέρειες. Πλέον δεν αρκεί ένα μόνο λευκό button down. Το διαχρονικό πουκάμισο μας αρέσει ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα τόσα διαφορετικά σχέδια και στιλ.

Το πουκάμισο είναι έτσι κι αλλιώς ένα κομμάτι που συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου και οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι αμέτρητοι.

Μέσα από ένα chic κοστούμι, μια μίντι πλισέ ή και γιατί όχι μίνι ή μαξι φούστα. Με το τζιν σου αλλά και σε ανατρεπτικά σύνολα όπως μέσα από ένα slip dress ή την ολόσωμη φόρμα. Πειραματίσου με τα layers και πρόσθεσε τα κατάλληλα αξεσουάρ για το πιο ιδιαίτερο στιλ. Το δικό σου.

Μεταξωτά, με κεντήματα, κλασικό γιακά ή δεσίματα στον λαιμό και φυσικά τα πιο πρωτότυπα prints είναι μόνο μερικά από όσα μπορείς να βρεις εκεί έξω.

Όσο για εμάς, σου βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα της αγοράς για να φορέσεις με όλους τους παραπάνω τρόπους και μέσα από το πλεκτό πουλόβερ σου. Δες αυτά που ξεχωρίσαμε και ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο.