Shutterstock
Shutterstock
ΠΑΛΤΟ MANGO

Aυτό το παλτό στην απόχρωση της χρονιάς είναι το πιο chic κομμάτι των Mango


Το στιλ της νέας χρονιάς απαιτεί ανανέωση.

Τέρμα πια στα μουντά χειμερινά σύνολα. Τέρμα στην δικαιολογία πως δείχνουν μίνιμαλ. Αυτόν το χειμώνα προσθέτουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας και αλλάζουμε διάθεση. Το χρώμα μπορεί να είναι μίνιμαλ με πολλούς τρόπους.

Κι αν αισθάνεσαι κι εσύ πως έχεις βαρεθεί τα βαριά και ζεστά ρούχα και ανυπομονείς να έρθει η άνοιξη, τότε είναι η καλύτερη στιγμή να κλέψεις μερικές από τις τάσεις της επόμενης σεζόν και να τις εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα νωρίτερα, για να τα αναβαθμίσεις.

Δοκίμασε να φορέσεις την απόχρωση της χρονιάς! Σύμφωνα με την Pantone το απόλυτο χρώμα- τάση για το 2018 δεν είναι άλλο από το μοβ.

Υιοθέτησε το στα χειμωνιάτικα outfits στην πιο pale εκδοχή του, την απόχρωση της λεβάντας. Τα παστέλ δείχνουν πολύ κομψά και τους κρύους μήνες και είναι μια διαφορετική, εντυπωσιακή επιλογή.

Για όλους αυτούς τους λόγους αυτό το παλτό από τα Mango μας έκλεψε την καρδιά. Το ιδιαίτερο πανωφόρι στην απόχρωση της λεβάντας, με μεσαίο μήκος,γιακά, μεγάλες πλαϊνές τσέπες και διπλή σειρά μαύρα κουμπιά, είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις την χρονιά με στιλ.

Mango
Mango

Τα pastels ταιριάζουν σε όλες, ξανθές, μελαχρινές και καστανές, ενώ δεν έχουν ηλικία.

To εντυπωσιακό πανωφόρι Mango ταιριάζει τέλεια με ασπρόμαυρο, αλλά η νέα μεγάλη τάση που αναδύεται, θέλει να το συνδυάσεις με φλογερό κόκκινο στον πιο ανατρεπτικό αλλά ταυτόχρονα σοφιστικέ συνδυασμό.

Θα το βρεις στα καταστήματα και online με 79,99 ευρώ.

Είναι ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος να χρωματίσεις και να φωτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και η καλύτερη αφορμή για shopping και ανανεώση.

MANGO
MANGO