Οι εκπτώσεις στα Calzedonia αγγίζουν το 50% και μας βάζουν σε πειρασμό | 0 bovary.gr
Οι εκπτώσεις στα Calzedonia αγγίζουν το 50% και μας βάζουν σε πειρασμό | 0 bovary.gr
09|01|2018 15:50
SHARE
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οι εκπτώσεις στα Calzedonia αγγίζουν το 50% και μας βάζουν σε πειρασμό


Είναι η στιγμή που περίμενες. Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις δικά σου όλα αυτά τα απίστευτα basic κομμάτα και τα cool & sexy leggings με την τέλεια εφαρμογή από τα Calzedonia που σου έκλεψαν την καρδιά από την πρώτη στιγμή.

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις όσα ήθελες με εκπτώσεις έως και 50% σε επιλεγμένους κωδικούς και να ξεχωρίσεις με το στιλ σου. Αυτό τον χειμώνα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σουδια της Calzedonia. Πέρλες και άλλα όμορφα απλικαρισμένα στολίδια διακοσμούν τις συλλογές. Τα ευφάνταστα prints είναι αμέτρητα και όλα ακολουθούν τις μεγαλύτερες τάσεις τις μόδας.

Leather και τζιν παντελόνια είναι από τις hot επιλογές. Επιπλέον όλα τα leggings αγκαλιάζουν το σώμα και τις γυναικείες καμπύλες, σμιλεύουν και αναδεικνύουν την θηλυκότητα σου με τις ιδιαίτερες γραμμές και την άψογη εφαρμογή. Για να νιώθεις την απόλυτη άνεση και φυσικά αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα.

Κάνε την καθιερώμένη επίσκεψη σου σε ένα κατάστημα της Calzedonia σήμερα κιόλας για να βρεις κομμάτια ακόμα και στην μισή τιμή! Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις περισσότερα και να περπατήσεις με στιλ φέτος τον χειμώνα.

Βιάσου!

Calzedonia
Calzedonia