Shutterstock
Shutterstock
Η ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Η ζώνη από τα H&M είναι η οικονομική εκδοχή της ζώνης που φορέθηκε όσο καμία φέτος


Ο οίκος αυτός ήταν και είναι από τους πιο δημοφιλείς.

Τη χρονιά που μας πέρασε είδαμε πως ο οίκος Gucci μέτρησε πολλές επιτυχίες με κλασικά σχέδια και νέα ανανεωμένα κομμάτια των συλλογών του να φοριούνται από τις μεγαλύτερες fashion editors και bloggers και να κατακλύζουν το street style αλλά και το instagram feed μας. Η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια, αφού κατάφερε να εισβάλλει στην ντουλάπα και της πιο απλής γυναίκας που όμως αγαπάει την κομψότητα και το στιλ.

Ένα από τα κομμάτια που εξελίχθηκε σε μεγάλη τάση και πλέον φορούν όλα τα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας, είναι η κλασική δερμάτινη ζώνη με την χρυσαφένια αγκράφα-λογότυπο του οίκου και τα δύο ενωμένα G.

Έγινε και εξακολουθεί να είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών που γνωρίζουν από μόδα.

Πόσες φορές δεν αναζήτησες μία πιο οικονομική εκδοχή της, για να μην ξοδέψεις μία μικρή περιουσία και να πετύχεις το ίδιο chic αποτέλεσμα στο λουκ σου.

Έψαξες ακόμα και σε vintage shop, που ξέρεις πως μπορείς να ανακαλύψεις μικρούς θησαυρούς έστω κι αν είναι second hand σε καλή κατάσταση, αλλά και εκείνες έγιναν γρήγορα sold out.

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι πως σε ότι έχει να κάνει με την μόδα και τις τάσεις, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με το αυθεντικό.

Όμως επειδή διανύουμε δύσκολες εποχές, θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ αυτής της ζώνης οικονομικά και θα το πετύχουμε!

Βρήκαμε λοιπόν την low cost εκδοχή της με λιγότερα από 6 ευρώ!

Η ζώνη του Η&M μιμείται με τον πιο όμορφο τρόπο την αντίστοιχη επώνυμη. Είναι κομψή με μαύρο χρώμα και δύο χρυσαφένιους μεταλλικούς κρίκους που ενώνονται και δημιουργούν το Gucci εφέ.

Χωρίς αμφιβολία υπάρχουν διαφορές, όμως πρόκειται σίγουρα για το πιο οικονομικό και σικάτο Plan B. Απόκτησε την και δημιούργησε κι εσύ σοφιστικέ και πρωτότυπα σύνολα, φορώντας την σο παντελόνι, την φούστα ή ακόμα και πάνω από το παλτό σου!

So chic!