Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
14|01|2018 20:40
SHARE
GUCCI

Mulides: Δύo μεγάλες τάσεις του 2017 συναντώνται στο νέο παπούτσι του οίκου Gucci


Στο πλανήτη του οίκου Gucci, η περιπλάνηση δεν σταματά ποτέ.

Το στιλ είναι ένα πεδίο πειραματισμού και οι καινοτομίες διαδέχονται η μία την άλλη. Ο οίκος Gucci δίνει βήμα στο ό,τι ξεφεύγει από τα τετριμμένα και αναδεικνύει ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια με χαρακτήρα. Με μοναδική ταυτότητα.

Ο οίκος Gucci είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Ή, για την ακρίβεια, πολλά βήματα μπροστά.

Τα παπούτσια-πρόταση του οίκου γι’αυτή τη σεζόν είναι ένας υβριδικός συνδυασμός δύο μεγάλων τάσεων που ο οίκος αγκάλιασε τις προηγούμενες σεζόν: slides και mules ενώθηκαν με μοναδικό τρόπο και έγιναν «mulides». Ο οίκος τους έχει δώσει το όνομα «River Mules» και υπόσχονται εμφανίσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Αυτά τα παπούτσια είναι για εκείνες που τολμούν το κάτι διαφορετικό, που εμπιστεύονται την φαντασία του Alessandro Michele και αφήνονται σε έναν τρελό χορό εκκεντρικότητας.

Το νέο σχέδιο έπεσε σαν κομήτης στη βιομηχανία της μόδας και σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί και δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Το 2018 δεν θα μας αφήσει χωρίς στιλιστικές εκπλήξεις. Ηδη ο oίκος Gucci με τα mulides δείχνει τις διαθέσεις του και μας παροτρύνει για νέες στιλιστικές περιπέτειες.