Τα πιο fashion παλτό και πανωφόρια που θα δούμε στους δρόμους! | 0 bovary.gr
Τα πιο fashion παλτό και πανωφόρια που θα δούμε στους δρόμους! | 0 bovary.gr
17|01|2018 20:23
SHARE
BILL COST

Τα πιο fashion παλτό και πανωφόρια που θα δούμε στους δρόμους!


Ο καιρός έχει κρυώσει τόσο πολύ που μπορείτε να αγοράσετε επιτέλους ένα πραγματικά ζεστό παλτό!

Τα γυναικεία πανωφόρια και οι ζακέτες Bill Cost θα είναι οι επόμενές σας αγορές. Η επώνυμη συλλογή που ήρθε πριν λίγες μέρες στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει διάφορες γραμμές, στυλ και «κοψίματα» που θα φορεθούν και θα γίνουν φετίχ από όλες σας!

Διαλέξαμε για εσάς τέσσερα πρακτικά και ευκολοφόρετα στυλ σε πανωφόρια που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

Παρκά - Ένα «προσεγμένο» casual πανωφόρι για κάθε μέρα

Είναι το πιο πρακτικό και ζεστό πανωφόρι ever! Αυτός είναι και ο λόγος που επανέρχονται κάθε χρόνο στη μόδα με νέα σχέδια. Φέτος σας προτείνουμε το μακρύ μπουφάν παρκάς με γούνα που θα σας ζεστάνει παντού και πάντα. Σε λαδί που ταιριάζει με όλα τα χρώματα.

Στυλ Wrap παλτό - Σε ένα γήινο χρώμα που πρέπει να φορέσετε

Κάτι ανάμεσα σε πλεκτό και σε ζακέτα αλλά πιο ζεστό και βολικό! Με την άνεση ρόμπας και το sexy στυλ θα σας ντύσει στυλάτα και καλά! Επιλέξτε από εδώ μία από τις πιο φινετσάτες ζακέτες σε στυλ ψαροκόκαλο.

Μαύρη γούνα για όλα τα επίσημα event

Η μαύρη γούνα Bill Cost με ζώνη στη μέση είναι μία fashion εκδοχή της κλασικής γούνας που μπορεί να αλλάξει τα καθιερωμένα στην μόδα. Φορέστε την σε κάθε επίσημη εμφάνιση ό,τι κι αν φοράτε. Ταιριάζει με όλα τα outfits.

Απλά πλεκτά για τις πιο ηλιόλουστες μέρες

 

Μία μακριά πλεκτή ζακέτα είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για να «ρίξετε» κάτι πάνω σας σε μία ψύχρα. Επιλέξτε σε διάφορες αποχρώσεις την ζακέτα!

Μπείτε στο online κατάστημα Bill Cost για να βρείτε το μπουφάν, το πανωφόρια, τη ζακέτα που θα συνοδεύσει το outfit σας!