Splash
Splash
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ FENDI

H βασίλισσα Ράνια και η Μπέλα Χαντίντ φόρεσαν μοναδικά το ίδιο ακριβώς σακάκι


Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας – Μπέλα Χαντίντ: Ενα σικ σακάκι ένωσε δύο διαφορετικούς στιλιστικούς κόσμους.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ξέρει καλά τι της ταιριάζει και το υποστηρίζει με έναν μοναδικό τρόπο. Επιλέγοντας δημιουργίες μεγάλων οίκων (Αrmani, Dior, Valentino, Fendi) αλλά και νέων σχεδιαστών, έχει καταφέρει να δημιουργήσει στιλιστική «ταυτότητα» και να αλλάξει τα δεδομένα στη βασιλική μόδα.

Η Μπέλα Χαντίντ είναι το style icon του σήμερα: εκρηκτική, εκκεντρική, μια γυναίκα που δεν θέλει να αντιγράφει αλλά να αντιγράφεται. Της αρέσει να προκαλεί, να διχάζει τον κόσμο της μόδας και να κάνει εμφανίσεις που γίνονται σημείο αναφοράς (και τα καταφέρνει!). 

Μια δημιουργία του οίκου Fendi φαίνεται ότι τράβηξε την προσοχή των δύο γυναικών: ένα καρό σακάκι από την συλλογή του οίκου Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 φορέθηκε με ξεχωριστό τρόπο από την κάθεμία με λίγες μέρες διαφορά.

H βασίλισσα Ράνια συνδύασε το καρό blazer με γούνινες λεπτομέρειες με γόβες Tom Ford και handbag με την υπογραφή του οίκου Celine.

Λίγες ημέρες μετά, η Μπέλα Χαντίντ σε εμφάνισή της στο Beverly Hills συνδύασε το σακάκι με τζιν Tommy Hilfiger και τσάντα Fendi.

Το σακάκι είναι ήδη sold out και πολλές fashionista το έχουν βασικό κομμάτι στην χειμερινή γκαρνταρόμπα τους.

Queen Rania/Instagram
Queen Rania/Instagram
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Getty Images
Getty Images