Fashion Room Service Xmas Edition -To μεγάλο πάρτι της μόδας | 0 bovary.gr
Fashion Room Service Xmas Edition -To μεγάλο πάρτι της μόδας | 0 bovary.gr
23|01|2018 14:45
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Fashion Room Service Xmas Edition -To μεγάλο πάρτι της μόδας


Το The Fashion Room Service-Xmas Edition ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, για πρώτη φορά στο Hilton Athens Hotel, με την προσέλευση του κόσμου να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, του design, των Μ.Μ.Ε. και fans του θεσμού που μετρά περισσότερα από 6 χρόνια επιτυχίας, επισκέφθηκαν το πολυτελές και εικονικό ξενοδοχείο ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους 26 σχεδιαστές και brands.

Στον 9ο όροφο του Hilton Athens φιλοξενήθηκαν fashion brands, label μόδας και αξεσουάρ, designers αλλά και brands από τον χώρο του Αrt & Design όπως:

Urban Owl, New Cult, Countess Whilhelmina, Tsouknida, The Felters, Aleoria, Crochelle, Daphne Valente, Venia Vechraki, Ozon Boutique, Topology, Jp John Pan, Arpyes, Milonas Jewelry Workshop, Fila, Nika, Xana, Antonis Kiourktsis, 3Quarters, Mik By Mike Sparopoulos, Keen Organic, καθώς και τα “ABSOLUT ROOMS” όπου φιλοξενήθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού new designers της ABSOLUT: Despotnia, Chrysafis Stefanos, Neu Bags, Brainshot Clothing.

Το εορταστικό και αγαπημένο fashion event κορυφώθηκε με το πολυαναμενόμενο Xmas μουσικό Party, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton.

Tο Galaxy Room του Hilton Athens «βάφτηκε» από τα μπλε φώτα της ABSOLUT, τον μεγάλο και διαχρονικό χορηγό του The Fashion Room Service, η οποία προσέφερε στο κοινό όλα τα signature αλλά και πρωτότυπα cocktail της, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι του Galaxy Room σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη μουσική από το Ηomcore Vinyl αλλά και τον θρυλικό Dj Leon Segka δημιούργησαν τα πιο εορταστικά vibes και συνέθεσαν στην πιο fashion party ατμόσφαιρα της τελευταίας περιόδου.

Η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ τα τελευταία 6 χρόνια φέρνει σε επαφή φρέσκα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές με fashion editors, influencers, buyers και εν δυνάμει καταναλωτές. Το βασικό concept του event παραμένει σταθερό όμως αυτή την φορά υπάρχει κάτι ακόμη πιο συναρπαστικό και εορταστικό, στην καρδιά της Αθήνας και στο HILTON ATHENS.

Αγαπημένοι σχεδιαστές και brands παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα. 

#FRSXMAS #FASHIONROOMSERVICE #ABSOLUT #HILTONATHENS