Intimissimi
Intimissimi
24|01|2018 15:48
SHARE
INTIMISSIMI

Η Intimissimi παρουσίασε τη νέα Bridal Collection στο Yes I Do Catwalk By Pandora


Η INTIMISSIMI συμμετείχε και παρουσίασε τη νέα Bridal Collection στο Yes I Do Catwalk By Pandora που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης Νew Life στο MEC Παιανίας.

Σε ατμοσφαιρικό fairy tale σκηνικό που θύμιζε παραμύθι και υπό τους ήχους των βιολιών των Duo Violins, άνοιξε την πασαρέλα του brand η Local Ambassador της Intimissimi, Τόνια Σωτηροπούλου.
Το μοναδικό act on stage ολοκληρώθηκε με την χορογραφία της μπαλαρίνας Γωγώ Ξηρού ενώ οι δυό τους έκαναν ένα επιβλητικό φινάλε με ένα πέπλο 20 μ. που ξεδιπλωνόταν από την αρχή μέχρι το τέλος της πασαρέλας - δια χειρός της σχεδιάστρια Αιμιλίας Κρητικού.

Αν έχεις ονειρευτεί τον εαυτό σου με ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό σε έναν γάμο που μοιάζει με παραμύθι, τον δικό σου, τότε αυτή την συλλογή θα την λατρέψεις.

Το λευκό φλερτάροντας με τις διαφάνειες, τις δαντέλες και τις sensual γραμμές των lingerie sets έδωσε τον τόνο για τα bride looks της σεζόν.

Mε αυτά τα σετ εσωρούχων κάθε νύφη θα νιώσει κομψή, ενώ θα νιώσει να εκφράζεται η πιο θηλυκή και σαγηνευτική πλευρά της!