Swarovski
Swarovski
SWAROVSKI WATCHES

H συλλογή ρολογιών της Swarovski για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2018 προσδίδει λάμψη στον χρόνο


Από τα μινιμαλιστικά σχέδια έως τις τολμηρές, λαμπερές γραμμές, η συλλογή της Swarovski δίνει σάρκα και οστά στο #BrillianceForAll.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin εξηγεί τι είναι αυτό που κάνει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων να συμβαδίζει πάντα με τη μόδα: «Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω το σύνολο της κάθε μέρας με ένα ρολόι, ακριβώς όπως και με τα κοσμήματα.

Γι’ αυτό, όπως πολλές άλλες γυναίκες, χρειάζομαι διαφορετικά στυλ ρολογιών: κομψά, τολμηρά, πολύχρωμα, καθημερινά.

Η Swarovski είναι πραγματικά μια επωνυμία κοσμημάτων με πολλές, όμορφες επιλογές, εμπνευσμένες από τους κώδικες και τις τεχνικές της κοσμηματοποιίας. Ποτέ δεν φοράω ένα ρολόι μόνο του.

Μου αρέσει να το συνδυάζω με άκαμπτα βραχιόλια και να εκφράζω το προσωπικό μου στυλ».

Με νέα προϊόντα αλλά και ανανεωμένες εκδοχές για ήδη επιτυχημένες σειρές, η συλλογή ρολογιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 παντρεύει τις πιο πρόσφατες τάσεις με την ιδιαίτερη ταυτότητα της Swarovski.

Swarovski
Swarovski

Συνδυάζοντας την κομψή αισθητική με την άριστη δεξιοτεχνία, η σειρά Cosmic Rock κάνει το λαμπρό της ντεμπούτο. Διακοσμημένο με την πρωτοποριακή, απαστράπτουσα τεχνική υπέρλεπτων Crystal Rocks, το άκαμπτο βραχιόλι αιχμαλωτίζει τα βλέμματα και καθιστά το Cosmic Rock ιδανικό, τόσο για να αναβαθμίσετε ένα καθημερινό σύνολο όσο και για να εντυπωσιάσετε στη βραδινή σας έξοδο.

Με τη θηλυκή καμπύλη κάσα του, το νέο ρολόι Stella είναι εξίσου κατάλληλο για να φορεθεί με σύνολα για τον ελεύθερο χρόνο, τη δουλειά και τη βραδινή διασκέδαση. Είτε με το δερμάτινο λουράκι είτε με το μπρασελέ-αλυσίδα, τα κρύσταλλα pavé προσδίδουν διακριτική λάμψη.

Άλλο ένα καινούργιο προϊόν, το ρολόι Eternal, είναι μοντέρνο, θηλυκό και ευκολοφόρετο. Το διάτρητο μπρασελέ και η στεφάνη του αναδεικνύονται από κρύσταλλα pavé που αστράφτουν ασύμμετρα και σε δύο σειρές, αντίστοιχα.

Swarovski
Swarovski

Περισσότερο κλασικό, το νέο Aila Dressy διαθέτει καντράν διακοσμημένο με κρύσταλλα, είτε ως αστραφτερές λεπτομέρειες είτε ως ρομαντικές πεταλούδες ή στο εμβληματικό μοτίβο του κύκνου.

Για όσες αναζητούν ένα μικρό και διακριτικό ρολόι, η επιλογή είναι το Aila Dressy Mini. Φιλοτεχνημένα σε μικρότερο μέγεθος, αυτά τα ρολόγια συνδυάζουν τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας της Swarovski όσον αφορά τη διακριτική καθημερινή λάμψη.

Στο πλαίσιο μιας γενικότερης τάσης για τη φετινή σεζόν, η συλλογή ρολογιών περιλαμβάνει μια νέα απόχρωση επιμετάλλωσης, την Champagne Gold, που χαρίζει ευχάριστη, διαχρονική αίσθηση σε τέσσερα μοντέλα: Aila Dressy Mini, Eternal, Crystalline Pure και Alegria. Οι επιλογές πολλές, πάντα στο πνεύμα του #BrillianceForAll.

Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Πλέον διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.