@Chanel
@Chanel
27|01|2018 17:00
SHARE
CHANEL

Με μια νότα Παριζιάνας: Rita Ora, Marion Cotillard, Sophia Copolla στο σόου της Chanel


Φίνες «Παριζιάνες» του σήμερα, πλημμύρισαν την περασμένη εβδομάδα το Grand Palais στο Παρίσι για χάρη της Chanel. Και όχι μόνο στην πασαρέλα... 

To Grand Palais, το οποίο ο Karl Lagerfeld μετέτρεψε σε ολάνθιστο κήπο, γεμίζοντάς το λουλούδια αφενός και αφετέρου και κυρίως βάζοντας τα μοντέλα του να περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας φλοράλ δημιουργίες, πλημμύρισε με τις VIP καλεσμένες του. Ολες τους τίμησαν τον σχεδιαστή και τον γαλλικό Οίκο μόδας όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και με το στιλ τους, παρουσιάζοντας την εκδοχή της φίνας «Παριζιάνας» στην τωρινή της, πιο κουλ... έκδοση. Καθισμένες στην πρώτη σειρά παρακολούθησαν την Kaia Geber και τα υπόλοιπα μοντέλα να παρουσιάζουν τις μοναδικές δημιουργίες της Chanel, από τη συλλογή Spring-Summer 2018 Haute Couture

Α-list celebrities, σταρ, πρέσβειρες της Chanel, από κάθε γωνιά της Γης, έβαλαν μια νότα παριζιάνικου αέρα στο δικό τους προσωπικό στιλ, φόρεσαν δημιουργίες του γαλλικού Οίκου μόδας σε τουίντ, το ύφασμα σήμα κατατεθέν του Οίκου, φιόγκους, τσάντες της Chanel (άλλες σε κλασικό στιλ, άλλες τολμώντας το ιδιαίτερο), αλλά και τις εκπληκτικές διάφανες μπότες που είδαμε να λανσάρει ο γαλλικός οίκος σε περασμένες συλλογές και παρακολούθησαν το μοναδικό σόου που ετοίμασε για μια ακόμη φορά ο Karl Lagerfeld. 

Ανάμεσά τους, οι πρέσβειρες της Chanel  Anna Mouglalis, Caroline de Maigret, Clotilde Hesme, Rinko Kikuchi, Yara Shahidi και Ellie Bamber η σκηνοθέτις Sofia Coppola, οι ηθοποιοί Isabelle Huppert, Marion Cotillard και Julia Roy αλλά και η συγγραφέας Leila Slimani. 

Το σόου

Ο Karl Lagerfeld επέστρεψε στις ρίζες της Chanel, εμπνεύστηκε από τη φύση και παρουσίασε την Chanel εκδοχή του φλοράλ.  

Παστέλ χρώματα, ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις, δημιουργίες με λουλούδια σε τυπώματα και κυρίως σε κεντήματα, πέρλες, φτερά, πέτρες, πούλιες, καπέλα με βέλο, τούλι, plexiglass τακούνια και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Ενα ακόμη μοναδικό σόου της Chanel!  

Και επειδή στη λεπτομέρεια βρίσκεται η ουσία: 

Οι VIP καλεσμένες του Karl Lagerfeld στο εντυπωσιακό σόου της Chanel: 

 

Διαβάστε επίσης: Ο ολάνθιστος κήπος της Chanel

TAGS