AP
AP
JANE BIRKIN

Σύμφωνα με την Jane Birkin, αυτά τα τρία (απλά) κομμάτια σου χαρίζουν το πολυπόθητο γαλλικό στιλ


Ενα αξεπέραστο style icon.

Μια γυναίκα που περπάτησε στις λεωφόρους της μόδας και το στιλ της έγινε «πυξίδα» για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η Jane Birkin δεν προσπάθησε ποτέ να μας πείσει ότι έχει ιδιαίτερο στιλ. Ανεπιτήδευτα, απέδειξε ότι η κομψότητα έχει ως πυρήνα της την απλότητα.

H Jane Birkin έγινε σύμβολο νεότητας. Η φρεσκάδα της πηγάζει από μέσα. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έγινε πηγή έμπνευσης για τον οίκο Hermès που σχεδίασε τσάντα με το όνομά της.

Μια τσάντα που έγινε διαχρονικό σύμβολο απαράμιλλου στιλ.

Η Jane Birkin απολαμβάνει τη χαρά της στιγμής. Ισως, αυτό, τελικά, να είναι το μυστικό για να συμμαχήσεις με το χρόνο και εκείνος να μη σε αγγίξει.

H Jane Birkin μίλησε στο Harper’s Bazaar για το διαχρονικό στιλ που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της.

 

«Στις βραδινές εξόδους μου -ακόμα κι όταν είναι να πάω στο πιο hot club- μου αρέσει να φορώ ένα μακρύ T-Shirt και ballet flats. Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα απλό κασμιρένιο πουλόβερ, συνδυασμένο με boyfriend τζιν ή παντελόνι. Ποτέ δεν είχα αδυναμία στα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τις περισσότερες φορές επέλεγα τα Converse μου.

Κάθε φορά που φορούσα ένα κοκτέιλ φόρεμα, δεν ένιωθα καθόλου καλά.

Φορώ ένα παλιό tuxedo jacket στις απογευματινές βόλτες μου, που πραγματικά άξιζε τα λεφτά του. Το φορώ εδώ και χρόνια, ακόμα κι αν έχει πλέον τρύπες. Δεν φορώ πια πολύ make up. Οταν μεγαλώνεις ξέρει τι να κρύψεις και τι να δείξεις.

Είναι αδύνατο να δείξεις στιλάτη, χωρίς αυτοπεποίθηση».

AP
AP
AP
AP

Kασμιρένιο πουλόβερ, Mango

Re/Done jeans 

Converse  All Star Canvas Sneakers