7 ΤΡΕΝΤΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Υ.

7 τρεντς από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που μπορείς να φορέσεις τώρα


Βλέπεις φωτογραφίες από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και... χάνεσαι;

Εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες, φορώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας μέσα από την δική τους οπτική ματιά, «κατακλύζουν» τους δρόμους του Μανχάταν, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα.

Ιδιαίτερα αξεσουάρ, ακριβές τσάντες, προσεγμένα σύνολα και αναπάντεχοι συνδυασμοί, τους οποίους ούτε που είχες σκεφτεί, είναι οι λόγοι που θέλεις να ανοίξεις την γκαρνταρόμπα σου και να ξεκινήσεις «δοκιμαστικά» για τον χειμώνα.

Τα παρακάτω 7 ρούχα είναι αυτά που φορέθηκαν περισσότερο σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του κόσμου και θα γίνουν η απόλυτη τάση της σεζόν.

Φέτος τα blazer και τα σακάκια δεν είναι σκέτα. Έχουν κάτι πιο edgy... όπως κουμπιά, boho σχέδια, ακόμη και λουλούδια, ζώα και αυτοκόλλητα. Προτίμησε και εσύ αυτό της Chiara Ferragni (στην φωτογραφία) που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν περνά απαρατήρητο.

Αν έχεις αγοράσει από πέρσι ένα τζιν τζάκετ, τότε ανανέωσέ το προσθέτοντάς του μερικά αυτοκόλλητα με λέξεις, φατσούλες, πεταλούδες και ότι άλλο θέλεις. Αν πάλι το προτιμάς σκέτο, τουλάχιστον διάλεξε ένα πιο vintage για να είσαι στο ίδιο mood με τους διάσημους σχεδιαστές.

  • Πιο ροκ μπλουζάκια

Τα μπλουζάκια με στάμπες από ροκ συγκροτήματα επιστρέφουν δυναμικά και ταιριάζουν με τα πάντα. Μπορούν να φορεθούν στο γραφείο με ένα παντελόνι, μέχρι και το βράδυ για ποτό. Δες πως θα τα συνδυάσεις εδώ.

Βολικές, πολύχρωμες, χωράνε τα βασικά, ιδανικές για όλες τις ώρες. Οι τσάντες χιαστί επιστρέφουν σε διάφορα σχήματα με επικρατέστερο το οβάλ και το ταμπά χρώμα.

Με τις μπότες μέχρι τον αστράγαλο και χοντρό τακούνι να έχουν κάνει από πέρσι την εμφάνισή τους, το χρυσό χρώμα είναι το καινούργιο της υπόθεσης. Το θετικό είναι πως ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, το αρνητικό (για μερικές) πως όλες θα τα κοιτούν.

Ναι αυτό το λευκό φανελάκι που φοράς μόνο μέσα στο σπίτι, μπορεί να φορεθεί τώρα και έξω. Οι fashionistas το φορούν κάτω από τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά φορέματα, δίνοντάς τους μία πιο φθινοπωρινή διάσταση. Τελευταίο, hot trend: Φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό με από μέσα λευκό μπλουζάκι... τουλάχιστον αυτό ψήφισαν τα κορίτσια στο Μανχάταν!

  • Φορέματα πάνω από τζιν

Όταν λέμε φορέματα, εννοούμε κυρίως τις πουκαμίσες που φθάνουν κάτω από το γόνατο. Φόρεσέ τα με τον μισοσκισμένο σου τζιν και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου και μην το κουμπώσεις μέχρι το τέλος για πιο street style αποτέλεσμα.