Zara
Zara
ZARA

Αυτή η φούστα από τα Ζara είναι ιδανική για τα πρώτα σου ανοιξιάτικά σύνολα


Λίγο πριν μπει ο Φεβρουάριος και ενώ έχουμε αρχίσει ήδη να ανυπομονούμε να φορέσουμε τα ανοιξιάτικα, αέρινα συνολάκια αναζητάμε κομμάτια που έχουν κάτι το διαφορετικό και είναι ικανά να σπάσουν την χειμερινή μονοτονία.

Μια λεπτομέρεια, μια ιδιαίτερη πινελιά, αρκούν για να απογειώσουν το κάθε look και κυρίως να σου φτιάξουν την διάθεση.

Στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε λίγο να φορέσουμε χρώμα το χειμώνα, οπότε προσπαθούμε να το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας έστω και σε μικρές δόσεις και αυτό είνα υπέροχο νέο.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Μια ματιά στο site του αγαπημένου σου καταστήματος, του Zara, θα σου δώσει έμπνευση αλλά και κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να προσθέσεις χαρούμενο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου.

Αυτή την φορά ανακαλύψαμε την πιο κομψή φούστα.

Πλισέ, μίντι, με συνδυασμό χρωμάτων και την πιο fashionable αντίθεση! Είναι πρωτότυπη, αφού συνδυάζει μαύρο με έντονο, ζωντανό πορτοκαλί στο κάτω μισό μέρος της.

Zara
Zara

Από την άλλη οι μικροσκοπικές πιέτες δημιουργούν ενδιαφέρον και χαρίζουν κίνηση σε κάθε βήμα. Τέλος, το μήκος της κάτω από το γόνατο, αλλά και το λάστιχο στην μέση την κάνει ευκολοφόρετη, ενώ ταιριάζει με φλατ αλλά και ψηλοτάκουνα.

Η πλισέ μίντι φούστα κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες και αποπνέει θηλυκότητα που δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Είναι ένας έξυπνος και πολύ απλός τρόπος να φορέσεις χρώμα και να δημιουργήσεις τα πιο stylish σύνολα αυτόν τον Φεβρουάριο αλλά και αργότερα.

Η ζεστή πορτοκαλί απόχρωση, έχει κάτι το vintage και μας αρέσει πολύ.

Θα την συνδυάσουμε με ντελικάτα πουκάμισα ή oversized πουλόβερ. Όσο για τα παπούτσια, ταιριάζει ακόμα και με τα αγαπημένα σου sneakers!

Απόκτησε την και «χτίσε» τα ωραιότερα outfits!

Διαβάστε επίσης: Πώς να ντυθείς κομψά τον Φεβρουάριο -Ιδέες για να αναβαθμίσεις το στιλ σου