Το πιο αμφιλεγόμενο fashion item του 2018 θα σε αιφνιδιάσει | 0 bovary.gr
Το πιο αμφιλεγόμενο fashion item του 2018 θα σε αιφνιδιάσει | 0 bovary.gr
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕΣ;

Το πιο αμφιλεγόμενο fashion item του 2018 θα σε αιφνιδιάσει


Ένα denim κομμάτι έχει διχάσει το διαδικτυακό κοινό.

Και εκεί που κάνεις αμέριμνος και ανυποψίαστος τις αγορές σου μέσω Ίντερνετ , πέφτεις πάνω σε αυτό το fashion item, σε μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών και αναρωτιέσαι: «Όντως, τώρα;».

Η μόδα δεν έχει λογική, δεν μπαίνει σε καλούπια. Δεν μπορείς να της βάλεις όρια, να την φέρεις στα μέτρα σου. Η’ την ακολουθείς και πειραματίζεσαι, ή απλά αποστασιοποιείσαι και φτιάχνεις το δικό σου στιλιστικό κώδικα.

Αν μπεις σε διαδικασία να εξηγήσεις το γιατί και το πώς κάθε νέας τάσης, απλά θα χαθείς στο λαβύρινθο του κόσμου της μόδας. 

Ετσι, λοιπόν, αυτός ο τζιν κορσές (;) (ή χαρακτηρίστε το όπως εσείς θέλετε) είναι προς πώληση στην διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών ASOS με την κωδική ονομασία «Μilk It Vintage Re-Worked Denim Bustier» και κοστίζει περίπου 40 ευρώ.

«Κάποιος πήρε ένα ψαλίδι και έκοψε το πάνω μέρος ενός τζιν παντελονιού και το έκανε ρούχο»: έτσι σχολιάζει το Twitter την έμπνευση πίσω από την κατασκευή του εν λόγω fashion item. Εδώ το τζιν αποδομείται, κυριολεκτικά.

Μάλιστα, όπως σχολίασαν καυστικά διαδικτυακοί χρήστες «ούτε το μοντέλο που ποζάρει στην φωτογράφιση δεν είναι ικανοποιήμενο από αυτό που φορά, γι'αυτό και έχει τέτοιο ύφος»! 

Αυτή η denim «δημιουργία» φοριέται πάνω από Τ-Shirt (αυτό τουλάχιστον δείχνει η διαφημιστική φωτογράφιση που έγινε για το λανσάρισμα του προϊόντος) ή όπως αλλιώς θέλετε. Αν θέλετε. Που πολύ πιθανόν να μην θέλετε.

Το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια δεν άφησαν πολλά περιθώρια...