TOMS
TOMS
07|02|2018 17:39
SHARE
TOMS SS-18

H νέα συλλογή της TOMS μιλάει σε άναρχες καρδιές σαν τις δικές μας


Φέτος το καλοκαίρι πάμε προς τα 70’s. Πιστοί στην iconic TOMS alpargata την επανασχεδιάζουμε μέσα από την Venice Collection με χρωματικές αντιθέσεις σε μια monoblock λογική. 

Αντιμετωπίζουμε με θράσος το dusty pink ως το νέο λευκό απλά επειδή είναι το χρώμα του ηλιοβασιλέματος. Θα το βρείτε σε πολλά σχέδια της συλλογής και στην γυναικεία deconstructed alpargata που φέτος έχει ακόμα πιο ψηλό πάτο, από σχοινί. Ενώ στην ανδρική deconstructed επικρατεί μια smooth γήινη παλέτα  για ένα πιο “beach to party” στυλ. 

Για την γυναίκα προτείνουμε μινιμαλιστικά δερμάτινα slides και σανδάλια σκέτα ή με γραμμικά prints, όπως το Viv  και το άνετο Clarita τα οποία συνδυάζουν αντιφατικά αξεσουάρ όπως pom poms και υφαντά, δίνοντας τους μια nouveau-craft πνοή. Η Katalina είναι ίσως η πιο νέα ρομαντική γυναικεία πρόταση. Ελαφρώς υπερυψωμένη ανοιχτή εσπαντρίγια με αφαίρούμενο κορδόνι, statement χρώματα και pattern όπως το κροκί και η δαντέλα ενώ το αντίστοιχο ανδρικό είναι το φίνο αλλα ελαφρώς «τσαλακωμένο» Diego που θα υπηρετήσει το day-to-night στυλ.

To sneaker, που επικρατεί για άλλη μια σεζόν, γίνεται πια μια οικογενειακή υπόθεση. 

Σουέντ υφή mixed με δροσερό καμβά, γεωμετρικό πατρόν, premium δέρμα με πλεκτό υφαντό και επιλεκτικό patch work στο παιδικό, όλα για γυναίκα, άνδρα και παιδί στα αντίστοιχα Lenox και Lenny.

TOMS
TOMS

Η φετινή συλλογή TOMS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 που τόσο αναμένουμε, είναι μια υπόσχεση για περιπέτεια αφιερωμένη στις θετικές αντιθέσεις.

Όταν οι αντιθέσεις συνεργάζονται η καθεμία βγάζει τον καλύτερο της εαυτό. 
 

TOMS
TOMS

Το τελικό αποτέλεσμα βρίσκεται καθαρά στην ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.