STYLISH ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

Στην ντουλάπα της Χάρπερ Μπέκαμ - Από μικρή στα βάσανα της μόδας


«Χρόνια πολλά μικρή κυρία. Μέσα σε πέντε χρόνια η Harper έφερε τόση αγάπη στην οικογένειά μας. Είναι ξεχωριστό κορίτσι και εμείς αισθανόμαστε τύχη που περνάμε τις ημέρες μας δίπλα σε μια όμορφη ψυχή σαν την δική της. Σε λατρεύουμε μικρό μας κοριτσάκι» έγραψε ο David Beckham με πατρική τρυφερότητα για την μικρή του κόρη που το φετινό καλοκαίρι έκλεισε τα 5 της χρόνια. Η Harper Beckham μεγαλώνει σε ντεφιλέ μόδας. Style icon από κούνια, η μικρή Harper ήδη δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο σχέδιο μόδας.

O μπαμπάς της Harper έχει την δική του στυλιστική, inspirational ταυτότητα και η μαμά της δραστηριοποείται στο χώρο της μόδας έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό. Κάθε εμφάνιση της Victoria, ένα μάθημα στυλ.

Η ίδια πήρε την απόφαση να δωρίσει τα ρούχα της κόρης της με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα από την μη κυβερνητική οργάνωση Save the Children. Δημιουργίες των οίκων μόδας Stella Mc Cartney, Gucci, Marc Jacobs που η μικρή Harper έχει φορέσει κατά καιρούς διατέθηκαν σε αρκετές υψηλές τιμές.

Πριν από μερικούς μήνες, μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram προκάλεσε σχόλια μιας και η Harper πόζαρε μπροστά σε μια κούκλα μανεκέν και φαινόταν να προσαρμόζει το ρούχο πάνω της. Άραγε τα γονίδια έχουν ήδη μιλήσει και θα δούμε την Harper να ασχολείται με το σχέδιο μόδας ή απλά ένα μικρό κοριτσάκι έπαιζε στο γραφείο της μαμάς του; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μικρή Harper παίζει ήδη ακούσια (προς το παρόν τουλάχιστον!) το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ποιες είναι οι στυλιστικές προτιμήσεις της Harper Beckham, ποια χρώματα και ποια fashion items κυριαρχούν στην γκαρνταρόμπα της; Το μαρτυρούν οι δημόσιες εμφανίσεις της!