Splash News
Splash News
11|02|2018 10:27
SHARE
BELLA HADID

H Bella Hadid με το σνακ της αποδεικνύει ότι και τα μοντέλα κάνουν ατασθαλίες


Δεν είναι λίγες οι φορές που ορισμένες από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου έχουν αποκαλύψει πως κι εκείνες ενδίδουν στους γευστικούς πειρασμούς και σπάνε για λίγο την υγεινή διατροφή τους.

Πολλά διάσημα μοντέλα με εντυπωσιακές αναλογίες και αψεγάδιαστο κορμί συμφωνούν πως μπορείς που και που να ξεφεύγεις από το πρόγραμμα σου και να λες ναι σε ένα γλυκό ή κάποιο σνακ πλούσιο σε θερμίδες και λιπαρά.

Κάποιες έχουν μοιραστεί ακόμα και φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους στα κοινωνικά δίκτυα, όπου φαίνεται να απολαμβάνουν ένα λαχταριστό μπέργκερ ή ένα μεγάλο κομμάτι πίτσα.

Junk food τα οποία μας κάνουν να αναρωτιόμαστε «μα πως το κάνει και έχει τόσο τέλειο κορμί». Κι όμως τελικά και τα μοντέλα κάνουν καμιά φορά τις ατασθαλίες τους.

Αυτή την φορά ήταν η Bella Hadid που εθεάθη σε έξοδο της να μασουλάει γαριδάκια!

Η νεαρή Bella με ακόμα ένα τέλειο outfit με 80s επιρροές έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά για ακόμα μια φορά, ενώ στα χέρια της κρατούσε μια σακούλα σνακ, τα οποία απολάμβανε χωρίς καθόλου τύψεις.

Splashnews
Splashnews

Φορούσε t-shirt με ροκ στάμπα, μαύρο παντελόνι, slouchy, ψηλές, μαύρες μπότες και ένα ιδιαίτερο patent πανωφόρι με γούνινες λεπτομέρειές σε φούξια απόχρωση. Φυσικά η σακούλα με τα γαριδάκια δεν πέρασε απαρατήρητη όμως ακόμα κι έτσι η σταρ του μόντελινγκ έδειχνε χαριτωμένη και cool.

Έτσι την επόμενη φορά που θα μας έρθει μια μικρή λιγούρα θα θυμηθούμε την Bella και θα απολαύσουμε το αγαπημένο μας σνακ χωρίς ενοχές αλλά πάντα με μέτρο.

Splashnews
Splashnews