@Chanel
@Chanel
13|02|2018 14:56
SHARE
CHANEL ΑΤHLUXURY

Ο ορισμός του Athluxury -Η Chanel συνδυάζει ένα ζευγάρι πορτοκαλί sneakers με τουίντ, πούλιες, δαντέλα 


«Athluxury» με υπογραφή Chanel. Ο Karl Lagerfeld φτιάχνει μια καμπάνια που ακτινοβολά το νέο, ακτινοβολά το σήμερα. 

Ο μόδιστρος της Chanel οπτικοποιεί για την Spring-Summer 2018 pre-collection την ενέργεια της αναγέννησης που κουβαλά αυτή η εποχή.

Μια εντυπωσιακή Γαλλίδα και το μίνιμαλ ντεκόρ

Με ελαφίσιο βλέμμα και πορφυρά χείλη, η Γαλλίδα Camille Hurel ντύνεται σπορ αλλά με αέρα Chanel αποπνέοντας αυτή τη γοητεία που είναι συνδεδεμένη με τον γαλλικό Οίκο. Μια κομψή καρέκλα με καπιτονέ δέρμα στο στούντιο 7L του Karl Lagerfeld είναι όλο και όλο το ντεκόρ. Και είναι αρκετό. 

Το «athluxury» της Chanel

Κλασική αλλά ταυτόχρονα σημερινή και φυσικά πάντα επιτομή της κομψότητας, η άποψη της Chanel για τα sportswear αντικατοπτρίζεται σε αυτή τη συλλογή, συνδυάζοντας πολλά και διάφορα στιλ.

Το θρυλικό τουίντ τζάκετ, μικραίνει, γίνεται πιο στενό και κοντό. Σχεδόν κροπ! 

Το ύφασμα φετίχ της Mademoiselle γίνεται επίσης κοντό jumpsuit, κροπ τοπ και μεγάλες, φαρδιές ζώνες που φοριούνται σαν μικροσκοπικές φούστες.

Το πνεύμα του σπορ σικ ενισχύεται με τα πορτοκαλί sneakers της Chanel τα οποία συνδυάζονται με ένα φόρεμα με παγιέτες, ένα σακάκι σμόκιν, μια δαντελένια μπλούζα και άλλα τοπ διακοσμημένα με καμέλιες, το λουλούδι σήμα κατατεθέν του γαλλικού οίκου μόδας.

Και φυσικά, σε αυτή τη συλλογή, δεσπόζει το δέρμα. Άλλωστε υπάρχει ιδανικότερο ύφασμα για την Ανοιξη; Το δέρμα των δημιουργιών αυτής της συλλογής είναι μαλακό, εύπλαστο και έτσι ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος χωρίς να τις εμποδίζει. Πέρα από μαύρα δερμάτινα τζάκετ ο Karl Lagerfeld δημιουργεί για τη Chanel γυναίκα δερμάτινα πουκάμισα (με την καμέλια σε καρφίτσα) σε βαθύ μπλε και φούστες, μακριές και κοντές στην ίδια απόχρωση. 

 

 

Τουίντ και καμέλιες, μικροσκοπικά γάντια, ψηλοτάκουνα mules από καπιτονέ δέρμα, διπλά C στα μεγάλα βραχιόλια, αλυσίδες στις τσέπες και στις ζώνες: Οι κώδικες της Chanel, όλα όσα παραπέμπουν στον γαλλικό οίκο με μια ματιά, είναι πανταχού παρόντα σε αυτή την παρουσίαση της συλλογής.

Οι Chanel τσάντες προσθέτουν πόντους στο στιλ κάθε λουκ: Στα clutch συνδυάζεται το δέρμα με το τουίντ , το διπλό C, σε XL έκδοση, κυριαρχεί, ενώ η λευκή λουστρίνι τσάντα με τις χρυσές λεπτομέρειες ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει.

Ανακαλύψτε την Chanel Spring-Summer 2018 pre-collection στις μπουτίκ. Οι δημιουργίες βρίσκονται ήδη στα ράφια τους από τις 15 Ιανουαρίου.