Calzedonia
Calzedonia
CALZEDONIA

H πιο girly συλλογή για τον Άγιο Bαλεντίνο είναι στα Calzedonia


Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Το απόλυτο δώρο που χρειάζεσαι για την V-Day, έχει την υπογραφή Calzedonia.

Το #CalzedoniaLovesYou,  είναι το hashtag που εκφράζει απόλυτα την capsule collection του legwear brand που αγκαλιάζει τις καρδιές ως βασικό μοτίβο στα καλσόν και τις κάλτσες.
Στα highlights τα must have σχέδια με τα longuette effects – ό,τι πιο αισθησιακό για την περίσταση αλλά και τα fishnet που συνδυάζονται με καρδιές και εκφράζουν ένα μοντέρνο Love story στα πόδια σας.

Love is on your Legs
Aπό τις 9-14/2 τρέχει το πιο love customized event σε επιλεγμένα καταστήματα* Calzedonia. Εκτός από όμορφες καρδιές και άλλες αγαπησιάρικες λεπτομέρειες μπορείτε να αποκτήσετε στα αγαπημένα σας κομμάτια το αρχικό του ονόματος σας.
Ανακαλύψτε το πιο special δώρο με τα αρχικά σας πάνω στα αγαπημένα σας καλσόν και καλσάκια
Επιλέξτε τις κάλτσες ή καλσόν που επιθυμείτε (basic καλσόν από 20 den και πάνω, basic και glitter κάλτσες) κι αποκτήστε δωρεάν το πιο προσωπικό και ιδιαίτερο αξεσουάρ για τα πόδια σας!

Tα καταστήματα Calzedonia στα οποία τρέχει το event από 9-14/2 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων είναι:

Στα εμπορικά κέντρα Golden Hall, The Mall Athens, Smart Park, Αthens Metro Mall, Mediterranean Cosmos και στα ομώνυμα καταστήματα: Ερμού 60, Χαλάνδρι (Ανδρέα Παπανδρέου 17 και Χαϊμαντά), Πάτρα (Mαιζώνος 62), Λάρισα (Ρούσβελτ 4)

Πάρτε μια γεύση από την συλλογή: