Zara
Zara
ZARA BODY

Αυτό το κορμάκι από τα Zara είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις color blocking


Tο color blocking είναι μια τεχνική στιλ που μας αρέσει πολύ και θαυμάζουμε στις street style εμφανίσεις.

To ταίριασμα συνήθως δύο ή τριών διαφορετικών χρωμάτων είναι αλήθεια πως έχει έναν βαθμό δυσκολίας.  Ποτέ δεν αισθανόμαστε σίγουρες για τον εαυτό μας αν ο συνδυασμός των χρωμάτων που επιλέξαμε δείχνει ή όχι κομψός.

Σίγουρα θα έχεις ήδη προσέξει πόσο μεγάλη τάση είναι τις τελευταίες σεζόν το κόκκινο φορεμένο με φούξια. Το χρωματικό ντουέτο δείχνει πολύ θηλυκό και κομψό και θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

Επιπλέον το έχουμε ήδη δει να το φορούν οι μεγαλύτερες fashion editors και bloggers και ξέρουμε πως αν και έντονες, αυτές οι αποχρώσεις μαζί είναι safe και αναμφισβήτητα στιλάτες.

Κάνοντας λοιπόν μια βόλτα στα Zara ανακαλύψαμε το τοπ -για την ακρίβεια το κορμάκι- που τα συνδυάζει και μόνο αυτό αρκεί για να το πετύχεις και να υιοθετήσεις την τάση του color blocking.

Με μακρύ μανίκι και λάστιχο στο κάτω μέρος που το κάνουν άνετο και ευκολοφόρετο και την μία πλευρά σε φλογερό κόκκινο και την άλλη σε ζωηρό φούξια, το body από τα Zara θα σου φτιάξει την διάθεση και θα φέρει την άνοιξη λίγο πιο γρήγορα στην γκαρνταρόμπα σου.

Μπορείς να το φορέσεις από σήμερα κιόλας με το τζιν σου και ένα κλασικό παλτό και να σπάσεις την χειμερινή μονοτονία του γκρι και μαύρου, αλλά και την άνοιξη με μια πλισέ ή denim φούστα. Το κρουαζέ κόψιμο στο ντεκολτέ το καθιστά ιδανικό για να φορεθεί ακόμα και μέσα από κοστούμι!

Η λεπτομέρεια που ξεχωρίζει και του προσδίδει κάτι από 80s glam είναι οι ελαφρώς έντονοι ώμοι.

Είναι feminine και δροσερό και θα το βρεις στα 29,95 ευρώ.

Αν κι εσύ ήθελες να κάνει color blocking και δίσταζες, με αυτό το κορμάκι θα το πετύχεις με μια μόνο κίνηση!

Απόκτησε το εδώ.

Διαβάστε επίσης: Κορμάκι, το κομμάτι που θα φοράμε όλες φέτος -Πώς να το συνδυάσεις

Αυτές οι τσάντες Mango κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ και τις κρατάς άνετα και την άνοιξη