Anna Dello Russo -Πώς μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα της κορυφαίας fashion blogger σε τιμές από 17 ευρώ  | 0 bovary.gr
Anna Dello Russo -Πώς μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα της κορυφαίας fashion blogger σε τιμές από 17 ευρώ | 0 bovary.gr
FASHION NEWS

Anna Dello Russo -Πώς μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα της κορυφαίας fashion blogger σε τιμές από 17 ευρώ


Το street style είναι κάτι που υπάρχει και τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας.

Ο όρος αναφέρεται στην μόδα των δρόμων, εκεί από όπου γνωρίζουμε, χάρη και στα κοινωνικά δίκτυα, τις πιο σημαντικές γυναίκες της μόδας. Γυναίκες με τεράστια επιρροή στο χώρο αλλά και στο κοινό τους, αυτό που λέμε δηλαδή influencers. Oι fashion bloggers, editors και στυλίστριες, είναι εκείνες που μας μαθαίνουν πρώτες όλες τις νέες τάσεις και συχνά τις διαμορφώνουν.

Με χιλιάδες -κάποιες με εκατομμύρια- followers στα social media και η καθεμία με το προσωπικό της ιδιαίτερο στιλ αποκτούν ολοένα και περισσότερη δύναμη.

Μία από αυτές, η iconic στυλίστρια Anna Dello Russo αποφάσισε να πουλήσει τα ρούχα της και έτσι ίσως μπορούν να γίνουν και δικά σας σύντομα.

Γνωστή για την πάντα προσεγμένη και εντυπωσιακή της εμφάνιση, τον ρόλο της ως συντάκτρια μόδας στη Vogue Japan και το lifestyle της, η Anna Dello Russo είναι κάτι σαν σύγχρονος θρύλος της μόδας.

Τώρα πλέον, μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της ντουλάπας μπορούν να γίνουν δικά σας.

Η Ιταλίδα πουλάει 150 κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, σε τιμές που κυμαίνονται από μόλις 17 ευρώ μέχρι 800 ευρώ - αν σκεφτεί κανείς πως η dello Russo φοράει συχνά παλτά, φορέματα και αξεσουάρ που αξίζουν πολλές χιλιάδες-, σίγουρα αξίζει το deal.

 

 

Η πώληση θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα Instagram stories του Net-A-Porter στις 25 Φεβρουαρίου και όλα τα έσοδα θα πάνε στο British Fashion Council Education Foundation.

Για αυτό λοιπόν να είστε σε ετοιμότητα! Τα κομμάτια που διαθέτει είναι από την περίοδο «noughties» της Dello Russo, από το 2000 ως το 2009, τα πιο φανταχτερά, πρωτότυπα items.

Θα διεξαχθεί επίσης δημοπρασία στo Christie's στις 24 Φεβρουαρίου, με 30 από τα πιο «πολύτιμα» κομμάτια της.

 

Tι ήταν όμως αυτό που την ώθησε να αποχωριστεί τα ρούχα της; Ο λόγος είναι φυσικά πως δεν χωρούσαν στην ντουλάπα της!

«Όταν γνώρισα, τον Angelo, τον ρώτησα, πού να βάλω τα ρούχα μου». «Δεν υπάρχει χώρος, συγγνώμη!», απάντησε. «Ήξερα εκείνη την στιγμή ότι έπρεπε να δώσω χώρο στη ζωή», λέει αναφερόμενη στον σημερινό σύντροφό της, τον Angelo Gioia.

Όπως και να έχει η δική μας αγάπη για την μόδα είναι αληθινή και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία.