Tezenis
Tezenis
21|02|2018 17:22
SHARE
ΤΕΖΕNIS

Η νέα συλλογή Tezenis για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018 κατέφθασε και είμαστε ενθουσιασμένες


To brand Tezenis σας βάζει στο virtual reality mood της νέας σεζόν και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το αυθεντικό, δικό σας στιλ.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 η Tezenis εμπνέεται από την καθημερινή ζωή κι απευθύνεται σε κορίτσια που αντλούν τη δύναμή τους από τις αντιφάσεις τους. Δυνατές, επινοητικές, αυθεντικές, συντονισμένες στο ρυθμό της ζωής.

Η συλλογή περιλαμβάνει 4 μεγάλα θέματα.

Το «Past through the future» θέτει την μνήμη ως πηγή δημιουργικότητας, εκφράζει την ανάγκη για ρεαλισμό και ουσία σε ένα επηρεασμένο από τη virtual διάσταση. Μας ταξιδεύει νοερά σε προηγούμενες δεκαετίες, με τα πλισέ και τις πλέξεις, με λαμπερά φινιρίσματα, παγιέτες και ανάγλυφες υφές. Florals σε αποχρώσεις ακουαρέλας συνδυάζονται παιχνιδιάρικα με dusty αποχρώσεις του ροζ και βιολετί ενώ το μαύρο κάνει κοντράστ με το λευκό και ανανεώνει τα prints με πηγή έμπνευσης τα media και τη φωτογραφία.

Tο πολυπολιτισμικό ύφος του θέματος με τίτλο «Η συγγένεια πάνω από τις χώρες» περιλαμβάνει σχέδια της ανατολικής μαργιόλικής τέχνης και μεταμορφώνονται σε κομμάτια με ζακάρ κεντήματα, μακραμέ και πολύχρωμες χάντρες. Το denim προσφέρει μία σύγχρονη πινελιά χάρη στην αποδομημένη όψη του και τα biker-inspired γραφικά. Η χρωματική παλέτα εξερευνά τα πρωταρχικά χρώματα: κόκκινο, μπλε και κίτρινο.

Tezenis
Tezenis

«Psycho-tropical», μία συλλογή που αποκαλύπτει την άγρια πλευρά της φύσης. 

Η χλωρίδα και η πανίδα αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα jungle prints με καλειδοσκοπικό εφέ και animal μοτίβα. Δημιουργούν ένα νέο στιλ καμουφλάζ που βασίζεται σε φλούο τόνους και αποχρώσεις της φύσης: από το γήινο πράσινο και καφέ μέχρι το μπλε του ουρανού. Η οικολογική βιωσιμότητα εκφράζεται από τη χρήση καινοτόμων υλικών όπως οι ανακυκλωμένες ίνες και η οργανική δαντέλα.

«Youth has no age», μία συλλογή που γιορτάζει την νεανικότητα δημιουργώντας νέα πρότυπα: δυνατές γυναίκες καριέρας με αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση. Το urban style αντανακλάται στα λουλουδάτα ζακάρ και το colour blocking πάνω σε μετάξι, διπλής όψης υφές που μας ταξιδεύουν στα ‘90s με punk style slogans ή tie-dye prints.

Θηλυκό αλλά γεμάτο αντιθέσεις, το κοριτσίστικο στιλ μαλακώνει με αγορίστικες επιρροές. Aσυμμετρία, κοψίματα και ανάγλυφες υφές χαρίζουν στα κομμάτια ένα σύγχρονο ύφος που ενισχύεται με λεπτομέρειες όπως μεταλλικοί κρίκοι και κορδέλες με εφέ κορσέ. Ο αισθησιασμός αποκαλύπτεται μέσα από προκλητικές λεπτομέρειες που συνδυάζουν το tattoo εφέ με τη δαντέλα αλλά και με αναφορές στον κόσμο του sportswear.

 

Tezenis
Tezenis