Apimages
Apimages
RIHANNA

Η Rihanna πιο λαμπερή από ποτέ στα γενέθλιά της με YSL


Η διάσημη τραγουδίστρια και είδωλο της ποπ μουσικής γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της.

Το «άτακτο» κορίτσι της μουσικής και της μόδας συνήθως προκαλεί με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο και το τολμηρό της στιλ. Η Riri χθες ωστόσο, γιόρτασε τα 30 της χρόνια με ένα ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων με λίγους πολύ κοντινούς φίλους και την οικογένεια της.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο The Pool, στο Manhattan και ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν οι πιο λαμπεροί σταρ όπως ο Leonardo DiCaprio, η Paris Hilton, Chris Zylka, Toni Braxton και, φυσικά, η καλύτερη φίλη της Melissa Forde.

Φυσικά από κοντά της δεν έλειπε η μητέρα της, στην οποία νωρίτερα χθες η Ριάνα αφιέρωσε μια φωτογραφία στο Instagram. H φωτογραφία με την Ριάνα όταν ήταν ακόμα μικρή μπέμπα και την γλυκιά αφιέρωση της τραγουδίστριας, στην οποία ευχαριστεί την μαμά της που είναι πάντα δίπλα της, απέσπασε εκατομμύρια like.

 

 

Η Rihanna στο πάρτι της δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκτυφλωτική και εντυπωσιακή. Αν και πολλοί την κατηγορούν για κάποια περιττά κιλά, η Ριάνα έλαμψε ξανά μέσα σε φούξια δημιουργία Saint Laurent από τη συλλογή Spring 2018. Το ιδιαίτερο κομμάτι που επέλεξε να φορέσει από σατέν μετάξι, με παιχνιδιάρικους όγκους γύρω από το μπούστο, έκλεψε την παράσταση. Το συνδύασε με αστραφτερά, διαμαντένια κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν απλά και χαλαρά σε καλοσχηματισμένες βαγκ.

 

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε χρόνια πολλά και πολλές ακόμα επιτυχίες που θα θέλουμε να χορέψουμε στον ρυθμό τους.