GETTY
GETTY
ΑLEXA CHUNG

Αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Αlexa Chung -To φορούσε σε όλη την Εβδομάδα Μόδας


Η Alexa Chung πήγε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για να παρακολουθήσει κάποια από τα πιο σημαντικά shows διάσημων σχεδιαστών.

Το αγαπημένο μας It girl είναι πάντα από τις πιο στιλάτες και κάθε της εμφάνιση αποτελεί έμπνευση για κάθε επίδοξη fashionista. Συνδυάζει τα πιο θηλυκά κομμάτια με τα πιο cool και το αποτέλεσμα πάντα φρέσκο και νεανικό.

Αυτή τη φορά όμως η Alexa είπε ναι σε μια από τις τάσεις που είχαμε προβλέψει εδώ στη Bovary. Για την ακρίβεια δεν έβγαλε από πάνω της το απόλυτο αξεσουάρ της άνοιξης.

Στο show του οίκου Simone Rocha αλλά και στην front row του Burberry ήταν ultra-chic με δύο διαφορετικού ύφους σύνολα, αλλά με την ίδια μπαρέτα με πέρλες στα μαλλιά.

Φαίνεται πως το hair accessory είναι must για την νέα σεζόν και η fashionista δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία και τον ρομαντισμό του.

Αpimages
Αpimages

Στο πρώτο show επέλεξε μεταξωτό φόρεμα με θηλυκή γραμμή, σε ιβουάρ απόχρωση. Το ντελικάτο και αιθέριο φόρεμα ήταν στολισμένο με μικρούς φιόγκους στα μανίκια και ζώνη που τόνιζε την μέση. Τα μαλλιά της είχε πιασμένα με ασημένιες μπαρέτες με λευκά μαργαριτάρια.

Για τον Burberry ήταν λίγο πιο casual, φορώντας μια vinyl κόκκινη καμπαρντίνα με ένα t-shirt και μποτάκια. Ωστόσο, αυτό που δεν άλλαξε στην εμφάνιση της ήταν τα αξεσουάρ της.

Στην συνέχεια όμως βρέθηκε και σε πάρτι στο Λονδίνο ντυμένη με σικάτο και διαχρονικό καρό παλτό, πάλι όμως με το όμορφο στολίδι στα μαλλιά της.

Τα διακοσμημένα με μαργαριτάρια και κρύσταλλα κλιπ μαλλιών ξεχωρίζουν ανάμεσα στα trend της άνοιξης και είναι ξεκάθαρα φαβορί.

Και αν τα αγαπάει η Alexa Chung έχουμε κι εμείς έναν παραπάνω λόγω να τα αγαπήσουμε.

Simone Rocha
Simone Rocha