H Βικτόρια Μπέκαμ έκανε την έκπληξη και φόρεσε το πιο cool μπλουζάκι με μήνυμα | 0 bovary.gr
H Βικτόρια Μπέκαμ έκανε την έκπληξη και φόρεσε το πιο cool μπλουζάκι με μήνυμα | 0 bovary.gr
ΤΟ Τ-SHIRT ΤΗΣ ΒΕCKHAM

H Βικτόρια Μπέκαμ έκανε την έκπληξη και φόρεσε το πιο cool μπλουζάκι με μήνυμα


Σπάνια βλέπουμε την Victoria Beckham χωρίς τα μεγάλα και επιβλητικά γυαλιά ηλίου της.

Επίσης, σπάνια την βλέπουμε με T-shirts και απλά, casual μπλουζάκια.

Τα slogan tees, τα κοντομάνικα, βαμβακερά τοπ με στάμπες και μηνύματα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και η Victoria το γνωρίζει καλά, ως μια από τις πιο σύγχρονες και ταλαντούχες σχεδιάστριες μόδας.

Η τάση έχει επιστρέψει από την πιο cool δεκαετία, τα 90s.

Πρόσφατα, στην παρουσίαση της συλλογής της Victoria Victoria, στο Λονδίνο την είδαμε να φοράει για δεύτερη φορά ένα μπλουζάκι με έξυπνο και ταυτόχρονα αστείο μήνυμα.

Το μπλουζάκι έγραφε «Α dark but happy place», δηλαδή ένα σκοτεινό αλλά ευχάριστο μέρος. Το κομμάτι κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο site της Beckham και στο κορυφαίο κατάστημα της Dover Street και μπορείς να το κάνεις δικό σου με 107 ευρώ. 

Λευκό με μαύρα γράμματα να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του.

Ιnstagram/@victoriabeckham
Ιnstagram/@victoriabeckham

Όπως είπαμε, δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ της μόδας έχει κάτι να πει με μέσα από ένα fun μπλουζάκι. Το προηγούμενο μήνυμά της έλεγε «Fashion Stole My Smile», κάνοντας έναν υπαινιγμό για την μόδα και όσους την κατηγορούν ότι δεν χαμογελάει ποτέ.

Αυτή τη φορά το συνδύασε με μαύρη, κομψή παντελόνα της συλλογής της και φυσικά οι θαυμαστές της στο Instagram την αποθέωσαν.

Μοναδικό αξεσουάρ στο look της, ένα μίνιμαλ, vintage, ανδρικό ρολόι, ενώ ήταν από τις λίγες φορές που αποκάλυπτε τα μάτια της. Το αποτέλεσμα, πολύ κομψό και σοφιστικέ, όπως άλλωστε το συνηθίζει με το απερίγραπτο ανδρόγυνο look της.

Για άλλη μια φορά μας έδωσε ιδέες και θα την αντιγράψουμε!

Aπόκτησε το εδώ.