Αυτά τα παπούτσια Ζara είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες ημέρες και κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ | 0 bovary.gr
Αυτά τα παπούτσια Ζara είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες ημέρες και κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ | 0 bovary.gr
03|03|2018 10:44
SHARE
ZARA

Αυτά τα παπούτσια Ζara είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες ημέρες και κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ


Την άνοιξη, η καθημερινότητα αποκτά άλλη διάθεση και η μόδα παίρνει άλλο χρώμα.

Οι καθημερινές μας εμφανίσεις θέλουμε να είναι πιο ανάλαφρες. Δεν χρειαζόμαστε πολλά για να το καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε απλά τα «σωστά».

Τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες, τις περισσότερες φορές, επικρατεί χάος στην ντουλάπα μας. Χειμερινά και ανοιξιάτικα μπερδεύονται γλυκά. Οταν οι συνδυασμοί γίνονται «πονοκέφαλος» και φτάνουν σε στιλιστικό αδιέξοδο, υπάρχουν επιλογές που μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση και κάνουν τα πράγματα πιο απλά.

Είναι πολλές οι διαθέσιμες επιλογές για τα παπούτσια της φετινής άνοιξης και μπορούν να καλύψουν κάθε πτυχή του στιλ σας.

Πολλές και διαφορετικές οι διαθέσιμες επιλογές και στα Ζara. Tρία ζευγάρια κάτω από 50 ευρώ τράβηξαν την προσοχή μας γιατί κάτι διαφορετικό έχουν να πουν.

Την άνοιξη θέλουμε λευκό, χρώμα, prints και λάμψη. Κάθε ζευγάρι από αυτά που ακολουθούν είναι μια διαφορετική πρόταση.

1) Αυτά τα λευκά kitten heels μπορούν να συνδυαστούν με όλα. Το (ελάχιστο) τακούνι τους εγγυάται άνεση και την απαραίτητη δόση στιλ. Εχουμε μιλήσει αρκετές φορές για την επιστροφή του λευκού στον κόσμο του footwear. Tα συγκεκριμένα λευκά kitten heels μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με το τζιν και το ανοιξιάτικο τοπ σας και να δημιουργήσουν έναν υπέροχο συνδυασμό.

 

Βρείτε το παπούτσι εδώ 

2) Tα glitter booties με 60s vibes θα μπορούσαν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα ανοιξιάτικο minidress. Δοκίμασε να τα φορέσεις και να κάνεις τη διαφορά.

Βρείτε το παπούτσι εδώ

3) Ενα ζευγάρι σατέν, πουά slingbacks δεν θα περάσει απαρατήρητο στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Θα το τολμούσες; Τα Zara πάντως σου το προτείνουν. Με ένα ανοιξιάτικο trench coat δημιούργησε μια σικ εμφάνιση, για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Βρείτε το παπούτσι εδώ