Splash News
Splash News
FRONT ROW

Η Cara Delevingne με αυτή της την εμφάνιση έκλεψε την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


Η Cara Delevigne επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές λαμπερές καλεσμένες.

Μετά την εμφάνιση της στο Burberry show στο Λονδίνο επανέρχεται για να παρακολουθήσει front row το show του οίκου Dior.

Έφτασε στην Πόλη του Φωτός, προφανώς για να παραδώσει ταχύρυθμα μαθήματα στιλ, φορώντας αυστηρό μαύρο κοστούμι, με ένα μικροσκοπικό μαύρο τοπ που αποκάλυπτε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της. Όλα Dior. Συνδύασε με booties, κλασικό καρό παλτό ριγμένο στους ώμους και χαριτωμένο newsboy καπέλο -την γνωστή τραγιάσκα.

Η Cara είναι συνηθισμένη στις τολμηρές και μοντέρνες εμφανίσεις και beauty look. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο το γεγονός πως επέλεξε να τονίσει τα μάτια της με μια γενναία δόση eye liner.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν όμως που κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον.

Το αγαπημένο κορίτσι της βιομηχανίας της μόδας, πειραματίζεται πολύ συχνά με extreme κουρέματα, piercing και τατουάζ.

 

 

 

Apimages
Apimages

Το λουκ της ολοκλήρωνε η εικόνα του αριστερού της αυτιού. Eκτός από το πρωτότυπο σκουλαρίκι της, η Cara το πήγε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας ακόμα μία προσθήκη στο δέρμα της. Οι λευκές γραμμές και πτυχώσεις στο πάνω μέρος του αυτιού της, που θυμίζουν σκαρίφημα, δεν ήταν εμφανείς όταν την προηγούμενη εβδομάδα περπάτησε στην πασαρέλα Burberry. Πρόκειται για νέο τατουάζ ή ήταν ένα ημιμόνιμο make up αποκλειστικά για την χθεσινή βραδιά.

Μένει να παρατηρήσουμε την επόμενη εμφάνιση της. Μέχρι τότε, αν και προτίμησε την front row από την πασαρέλα για να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στην υποκριτική, απόδειξε πως η Bρετανική γοητεία μπορεί εύκολα να ξεπεράσει την παριζιάνικη κομψότητα.

Splashnews
Splashnews