Chromatics: Η ανατολή και η δύση του καλοκαιρινού ήλιου στη νέα σειρά της KALEOS | 0 bovary.gr
Chromatics: Η ανατολή και η δύση του καλοκαιρινού ήλιου στη νέα σειρά της KALEOS | 0 bovary.gr
01|03|2018 10:56
SHARE
KALEOS

Chromatics: Η ανατολή και η δύση του καλοκαιρινού ήλιου στη νέα σειρά της KALEOS


«Λεπτοί βραχίονες, έντονα χρώματα & κυκλικές γραμμές, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής στην οποία ο φακός καθορίζει το σχήμα του κάθε μοντέλου» 

Η Γη είναι σφαιρική, κάθε σημείο της επιφάνειάς της, κάθε μέρα, περνά από τον ήλιο στο σκοτάδι και από το σκοτάδι στον ήλιο. Μία συνεχής μεταμόρφωση από τον αέναο χορό του κεντρικού μας αστεριού, του ήλιου με τη γη. Σε αυτό τον αιώνιο χορό, για λίγες μόλις στιγμές την ημέρα, ο ουρανός παίρνει φωτιά με κόκκινους, πορτοκαλί, μωβ και μπλε τόνους. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται λυκόφως και επαναλαμβάνεται συστηματικά ανά τον κόσμο, δημιουργώντας μία σύνδεση του παλαιού με το νέο, του χθες με το σήμερα.
Η νέα σειρά Chromatics της KALEOS δαμάζει τη δύναμη και την ομορφιά της ανατολής και της δύσης του καλοκαιρινού ήλιου. Η συλλογή μάς ταξιδεύει στην υγρασία της ζούγκλας του Αμαζονίου, σε Ενετικές πόλεις με παράθυρα με ανοιχτές περσίδες τα μακριά μεσογειακά μεσημέρια, στην σαβάνα της Αφρικής, σε απογεύματα που γίνονται βράδια στην παραλία αλλά και σε καυτές θερμοκρασίες της ερήμου και νυχτερινά φώτα νέον. 

Με τη νέα της σειρά, η KALEOS EYEHUNTERS παρουσιάζει μία συλλογή από 15 σκελετούς και σχέδια σε ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Η δημιουργική ομάδα της KALEOS έχει δουλέψει για να δημιουργήσει για τη συλλογή Chromatics, μία σειρά στην οποία ο φακός είναι αυτός που καθορίζει το σχήμα του κάθε κωδικού. Λεπτοί βραχίονες, έντονα χρώματα, degrade φακοί και κυκλικές γραμμές είναι μερικά από τα κεντρικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε είναι κομμάτι του DNA και του ύφους της KALEOS EYEHUNTERS.  

KALEOS EYEHUNTERS
Για την KALEOS EYEHUNTERS η έμπνευση πηγάζει από τη δημιουργία σχεδίων για κάθε προσωπικότητα, περίσταση και διάθεση. Μία ευρεία γκάμα σκελετών οράσεως και ηλίου, κάθε ένα ξεχωριστό, με τη δική του προσωπικότητα.

Μοντέρνα ή πιο συντηρητικά, πολύχρωμα και μονόχρωμα, μεταλλικά και κοκάλινα. Εξαιρετική σχεδίαση, υλικά υψηλής ποιότητας, προσιτές τιμές, το τρίπτυχο της επιτυχίας του brand KALEOS.

Συλλογές δυναμικές, που ανανεώνονται συνεχώς για να εμπλουτίζεται και να συμβαδίζει με τις τάσεις των καιρών.