Intimissimi
Intimissimi
05|03|2018 17:30
SHARE
INTIMISSIMI

Ανακυκλώστε τα παλιά σας εσώρουχα


Η πράσινη πρωτοβουλία της Intimissimi επιστρέφει με motto «Εμείς ανακυκλώνουμε, εσείς;»

Η Intimissimi αγαπάει το περιβάλλον και το αποδεικνύει με την ενέργεια ανακύκλωσης που έχει γίνει θεσμός. Το ιταλικό lingerie brand δίνει αξία στα παλιά και μεταχειρισμένα σας ρούχα! 

Η Calzedonia Group S.P.A, μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία σε συνεργασία με την I: CO δίνει νέα ζωή στα παλιά και μεταχειρισμένα ρούχα σας μέσα από την επαναχρησιμοποίηση των υλικών τους, για τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Ελάτε να μας επισκεφτείτε σε ένα από τα καταστήματα Intimissimi και τοποθετήστε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε, οποιασδήποτε  μάρκας, στον κάδο ανακύκλωσης της I: CO.

Όταν μας φέρετε 5 είδη προς ανακύκλωση και τα τοποθετήσετε στον κάδο, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε αγορά, θα λάβετε ένα κουπόνι στην αξία των 10€  για τις μελλοντικές αγορές σας σε ένα από τα καταστήματα Intimissimi.

Προϊόντα που μπορείτε να ανακυκλώσετε: Σουτιέν, μπλούζες ανδρικές και γυναικείες ( T-shirts, πουκάμισα, πουλόβερ, κλπ.), πιτζάμες ανδρικές και γυναικείες, σλιπ ή εσώρουχα.

Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 30 Ioυνίου 2018, και να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Intimissimi  σε όλη την Ελλάδα.

Για να εξαργυρώσετε το κάθε κουπόνι, η συνολική απόδειξη αγοράς πρέπει να έχει ελάχιστη αξία 50€.

Πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια

Τα κουπόνια είναι αθροιστικά οπότε αν έχετε περισσότερα μπορείτε να τα προσθέσετε ώστε να  συμμετέχουν σε μια ενιαία αγορά σε οποιοδήποτε κατάστημα Intimissimi.

Λάβετε υπ’όψιν ότι η αξία ενός μεμονωμένου κουπονιού ή και πολλών ταυτόχρονα που θα χρησιμοποιηθούν σε μία συναλλαγή δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν το 20% της συνολικής αξίας της κάθε αγοράς.

Η αξία της αγοράς θα υπολογίζεται αποκλειστικά για τα προϊόντα σε κανονική τιμή πώλησης.

Δεν θα συμμετέχουν προϊόντα που ανήκουν σε προωθητικές ενέργειες και προϊόντα που θα ανήκουν στην εκπτωτική περίοδο.

Τα κουπόνια θα πρέπει να εξαργυρωθούν, για το σύνολο της αξίας σε μία και μόνο συναλλαγή. Δεν θα είναι δυνατή η παροχή  κουπονιών στα οποία το ποσό αυτό υπερβαίνει την αξία της μέγιστης έκπτωσης του 20 % .

Εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες προωθητικές ενέργειες η και εκπτώσεις. Η ενέργεια της ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί από τις 01/03/2018  έως την 31/05/2018 .

Τα παλιά και μεταχειρισμένα ρούχα σας θα αποσταλούν απευθείας στην I:CO, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανακύκλωση και συμμετέχει στο όραμα της εταιρείας Calzedonia για αυτό το έργο!

Η Intimissimi αγαπάει το περιβάλλον.