GETTY
GETTY
H MΥΣΤΥΡΙΩΔΗΣ FASHIONISTA

Bρήκαμε την ταυτότητα της κοπέλας που αναζητά όλο Διαδίκτυο


Εχουμε πλέον συνηθίσει σε κάθε Εβδομάδα μόδας να βλέπουμε τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες εμφανίσεις.

Ειδικά έξω από τα shows, στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας, οι fashionistas είναι αυτές που περισσότερο από όλους κλέβουν τις εντυπώσεις με τα ιδιαίτερα και τα εντυπωσιακά λουκ τους.

Από εκείνες μαθαίνουμε όλες τις τάσεις αλλά και παίρνουμε έμπνευση για να διαμορφώσουμε ή απλά να αναβαθμίσουμε το δικό μας στιλ.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είδαμε τις πιο στιλάτες γυναίκες, γυναίκες με επιρροή στον χώρο της μόδας και των social media, να φορούν τα πιο κομψά αλλά και άλλες τα πιο φανταχτερά στα όρια του κιτς σύνολα.

Εμείς εντοπίσαμε ήδη τις δικές μας αγαπημένες εμφανίσεις. Ωστόσο, στο Παρίσι βρέθηκε και μια γυναίκα, της οποίας την ταυτότητα, αναζητούσε όλο το ίντερνετ, γι' αυτή την παράξενη πόζα στην fashion week. Ο λόγος;

Δεν είναι το look της με denim φόρεμα και χαριτωμένα βολάν στους ώμους και το τελείωμα, αλλά και τα sneakers που προκάλεσαν το ενδιαφέρον. H όμορφη κοπέλα εμφανίζεται στις φωτογραφίες να κρατάει μια sock puppet, δηλαδή μια μαριονέτα-κάλτσα!

Η κίτρινη κάλτσα που φοράει στο δεξί της χέρι δεν έχει κάν πρόσωπο και όλο το διαδίκτυο αναρωτιέται τι ακριβώς βλέπει.

Εμείς ωστόσο, ανακαλύψαμε ποια είναι η μυστηριώδης κοπέλα αλλά και τι είδους μαριονέτα είναι αυτή.

 

 

H Αργεντίνα Calu Rivero, είναι ηθοποιός και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Η εντυπωσιακή νεαρή ακολουθείται από πολλές χιλιάδες χρηστών στο Instagram, όμως η παράξενη sock puppet στο χέρι της είναι αυτή που απέσπασε την προσοχή μας.

Οι statement κάλτσες είναι μεγάλη τάση όμως η Stella McCartney τις πήγε ένα επίπεδο πιο πέρα. Ο διάσημος οίκος έστειλε σε κάθε καλεσμένο στο show του μια κάλτσα με το λογότυπο του, από 85% ανακυκλωμένα νήματα και 0 χημικά και βαφές. Η κίτρινη οικολογική κάλτσα ήταν μια έκπληξη γαι τους καλεσμένους και για εμάς, ενώ στο Instagram του οίκου οι sock puppets εμφανίζονται σε ένα βίντεο με διάθεση για πάρτι.

 

Έτσι δόθηκε η απάντηση στο μυστήριο με την αινιγματική κοπέλα, της οποίας την ταυτότητα ακόμα πολλοί αγνοουν και κάτι μας λέει πως θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Όσο για τις sock puppets είναι η νέα τάση στο διάσημο μέσο.