GETTY
GETTY
SIENNA’S LOOK

H Σιένα Μίλερ έλαμψε μέσα στο πιο απλό σύνολο με τζιν στην πρώτη σειρά του Louis Vuitton


Κάθε γυναίκα που είναι καλεσμένη στην Εβδομάδα Μόδας θέλει να ξεχωρίσει με την εμφάνιση της.

Οι φωτογραφίες άλλωστε από το κορυφαίο fashion event κάνουν τον γύρο του κόσμου και τις fashionistas όλο και πιο δημοφιλείς και ισχυρές.

Οι περισσότερες όταν πρόκειται για επίδειξη μόδας κάποιου διάσημου οίκου, τείνουν σε ένα πιο φανταχτερό και εκκεντρικό στιλ. Συχνά εκπίπτουν στην υπερβολή ακόμα και στο κιτς.

Για αυτό τον λόγο ξεχωρίζουμε εκείνα τα λουκ που έχουν ως βάση την απλότητα και διαχρονικά safe φόρμουλες του στιλ που δεν αποτυγχάνουν ποτέ.

Αυτό ακριβώς έκανες η Σιένα Μίλερ, όταν βρέθηκε στην front row του Louis Vuitton.

Έδειξε με αυτή της την εμφάνιση πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα τζιν παντελόνι σε κολακευτική γραμμή και ένα εντυπωσιακό τοπ.

GETTY
GETTY

Η Σιένα φορούσε ένα cropped μπλε τζιν από τo brand, με ένα ριγέ πλεχτό τοπ, με κίτρινες, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις και girly βολάν. Η ψηλόμεση γραμμή του παντελονιού τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της και την θηλυκότητας της ηθοποιού.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, κρατούσε μια μια μικρή boxy τσάντα LV Petite Malle σε λευκό και μαύρο. Ολοκλήρωσε με κλασικές, μαύρες γόβες. Το outfit ήταν απλό και μετρημένο και μέσα στην απλότητα του απαράμιλλα chic.

Η Σιένα Μίλερ άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά κύματα στους ώμους της και το μακιγιάζ της ήταν natural με όμορφες λάμψεις και ροζ, φρέσκα χείλη.

Λατρέψαμε όλη της την εμφάνιση, που είναι τέλεια για fashion show και έγινε το #inspirationoftheday μας. Θα την αντιγράψουμε από πάνω ως κάτω.

Getty
Getty