Shutterstock
Shutterstock
ΑΜΙΑΥΑ

Αmi & Aya- Ποιες είναι οι δίδυμες Γιαπωνέζες που εντυπωσιάζουν με τα look τους στην Εβδομάδα Μόδας


Χαζεύοντας τα street style λουκ στις Εβδομάδες Μόδας ανακαλύπτουμε μορφές και προσωπικότητες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Το street style είναι εκείνο που μας χαρίζει συνεχώς νέες ιδέες και έμπνευση. Εκτός, όμως, από τα ξεχωριστά σύνολα που μπορούμε να ανακαλύψουμε κοιτώντας ξανά και ξανά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των πιο stylish γυναικών, νέα είδωλα εμφανίζονται και τραβούν την προσοχή μας.

Αυτή την φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου είδαμε ένα fashion ντουέτο που πραγματικά ξεχώριζε μέσα στο πλήθος.

Οι φωτογραφίες των δύο γυναικών κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τα έντονα ροζ καρέ μαλλιά και τα πολύχρωμα οutfits τους να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων.

Έχουμε δει ξανά και μάλιστα πολλές φορές, έντονες παρουσίες με εκκεντρική εμφάνιση και φανταχτερά ρούχα, όμως αυτές οι δύο είναι το κάτι άλλο.

Instagram/ @amixxamiaya
Instagram/ @amixxamiaya

Οι δίδυμες Αmi και Αya από την Ιαπωνία είναι, εκτός από ολόιδιες και πολύ χαριτωμένες και διάσημες ποπ σταρ στην χώρα τους, με το όνομα Twinkerbell.

Πρόκειται για παράφραση της λέξης twin, που σημαίνει δίδυμες και του Tinkerbell της μικρής νεράιδας της Disney. 

Oι δυο τους φωτογραφίζονται πάντα μαζί ενώ συχνά φορούν ακριβώς τα ίδια ρούχα σε άλλα χρώματα και μαγνητίζουν τα φλας με την πολύχρωμη και ποπ αισθητική τους.

Θα τις δεις στα shows πολλών μεγάλων οίκων, να φορούν εκτυφλωτικά έντονα χρώματα και να κάνουν το απόλυτο color blocking με υπέρμετρη ευκολία και άνεση.

Οι δύο τους θυμίζουν ουράνιο τόξο.

Αν κι εσένα σου αρέσει το χρώμα, τα λουκ τους είναι αληθινό χρωμόλουτρο. Και κοιτάζοντάς τα μόνο, η σεροτονίνη σου ανεβαίνει και σου φτιάχνει η διάθεση.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ακατάλληλες για μουρτζούφληδες, απαισιόδοξους και αρνητικά προκατειλημμένους. Ευχαριστώ.

Instagram/ @amixxamiaya

Instagram/ @amixxamiaya

Instagram/ @amixxamiaya

 

Instagram/ @amixxamiaya

Instagram/ @amixxamiaya

Instagram/ @amixxamiaya
Instagram/ @amixxamiaya