@Olivie Saillant
@Olivie Saillant
10|03|2018 15:21
SHARE
CHANEL

Front Row στη Chanel -Πήραν μαθήματα για το Μαύρο Φόρεμα του 2018


Ο Karl Lagerfeld μόλις παρουσίασε μια από τις ωραιότερες συλλογές του για τη Chanel σε ένα άκρως φθινοπωρινό τοπίο που έστησε καταμεσής του Παρισιού. 

Και φυσικά όλες οι φίλες, δικές του και του Οίκου, πρέσβειρες και μούσες, ήταν εκεί. Στην πρώτη σειρά για να απολαύσουν τις δημιουργίες της συλλογής. 

Από την Keira Knightley  ως την Vanessa Paradis φορώντας δημιουργίες Chanel από πρόσφατες συλλογές με το τουίντ και τα sailor παντελόνια να κυριαρχούν στις επιλογές τους. 

Από τις πρώτες σειρές απόλαυσαν τις δημιουργίες του Karl Lagerfeld για τη συλλογή  Fall-Winter 2018/19 Ready-to-Wear της Chanel μέσα στο ομιχλώδες φθινοπωρινό τοπίο με το γυμνό δάσος που είχε στηθεί στο Grand Palais μόνο και μόνο για την περίσταση.

Τουίντ σε γήινα χρώματα, ταγιέρ με πιο μακριά σακάκια που έχουν όγκο στο κάτω μέρος, ίσιες φούστες, μακριά, θεατρικά, παλτό με όγκο στους ώμους αλλά και στα μανίκια, φαρδιά παντελόνια, κάποια εκ των οποίων από καπιτονέ δέρμα. Εντυπωσιακά print με φύλλα σε γήινα χρώματα μεν, έντονα δε.   ΧL (οικολογικές γούνες) για τα κρύα βράδια του επόμενου χειμώνα. Μπότες, πάνω από το γόνατο αλλά και πιο χαμηλές δερμάτινες σε χρώμα που προκάλεσε αίσθηση: Αυτό του οξειδωμένου χρυσού. Σαν το χρυσό στρώμα από φύλλα στα φυλλοβόλα δάση το φθινόπωρο. 

Και για τα κρύα βράδια του φθινοπώρου και του ερχόμενου χειμώνα, όταν η περίσταση το απαιτεί, εκπληκτικά μαύρα φορέματα. Ο Karl Lagerfeld για τη μεθεπόμενη ουσιαστικά σεζόν πρότεινε από το Grand Palais LBD με vintage αίσθηση μεν, αλλά με πινελιές του σήμερα. Δαντέλα και δέρμα σε μοναδική αρμονία, κορδέλες στο λαιμό, μήκη κάτω από το γόνατο. Μαύρα φορέματα φορεμένα με δερμάτινα γάντια σε έντονα χρώματα, ροζ, πορτοκαλί, σομόν και ηλεκτρίκ. Σίγουρα, τα μαύρα φορέματα που θα προτιμούσαν να φορέσουν κάποιο κρύο βράδυ του επόμενου χειμώνα οι μεγάλες, θρυλικές σταρ του σινεμά, των περασμένων δεκαετιών...

Ανάμεσα στις φίλες της Chanel και του Karl Lagerfeld που βρεέθηκαν στο Grand Palais την περασμένη Τρίτη οι πρέσβειρες του γαλλικού Οίκου μόδας Keira Knightley, Vanessa Paradis, Alma Jodorowsky, Liu Wen, οι ηθοποιοί Golshifteh Farahani, Vicky Krieps, Marie Baumer, και οι καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής Romy Madley Croft (the XX), Lily Allen, James Righton, Clara Luciani και Eddy de Pretto. 

James Righton και Keira Knightley

Caroline De Maigret

Alma Jodorowsky

Lliu Wen

Lily Allen

Marie Baumer

Shin Hye Park

Soojoo Park

Irene Kim

 Lara Stone

Golshifteh Farahani

Marie Boumer

 Cecile Cassel

Aurelie Dupont

Vicky Krieps

Yasmin Lebon

Langley Fox

Ravshana Kurkova

Victoria Song

Maggie Jiang

Kristine Froseth

Joana Preiss

 Lolita Chammah

Chutimon Chuengcharoensukying

 Nicolas Maury

Jay Chou

 Amandine De La Richardiere

Eddy de Pretto

Romy Madley Croft