Tod's
Tod's
ΒΕST LOAFERS

Tα πιο στιλάτα μοκασίνια και loafers της αγοράς για τις πιο άνετες βόλτες


Για εσένα που αγαπάς την άνεση και είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

Αγαπάμε πολύ τα τακούνια. Από το πιο ψηλό και εντυπωσιακό πέδιλο που μακραίνει το πόδι, στις κλασικές και διαχρονικά κομψές γόβες στιλέτο, μέχρι τα block heels και φυσικά τα χαριτωμένα kitten heels που προσδίδουν απίστευτη θηλυκότητα στο λουκ με μια μόνο κίνηση.

Το τακούνι είναι συνυφασμένο με την γυναικεία φύση και δύσκολα μπορούμε να το απαρνηθούμε.

Εκτός βεβαία αν φοράμε τα πιο άνετα και στιλάτα φλατ. Εκείνα που χειμώνα-καλοκαίρι γίνονται η πιο chic και σοφιστικέ πινελιά στα σύνολα μας.

Η άνεση σε κάθε βήμα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην επιλογή παπουτσιού, αφού ναι μεν θέλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις, δεν θέλουμε όμως πονεμένα και ταλαιπωρημένα πόδια.

Και η μόδα της άνοιξης όμως ευνοεί τα φλατ! Ήδη οι πιο στιλάτες τα έχουν υιοθετήσει για τα πρώτα πιο δροσερά outfits με ανοιξιάτικο χρώμα και εμείς θα τις μιμηθούμε.
Τα stylish μοκασίνια και loafers επιστρέφουν και υπόσχονται να γίνουν τα αγαπημένα σου!

Αυτό το στιλ παπουτσιών έχει κάτι από την παριζιάνικη κουλτούρα και αυτό είναι που τα κάνει τόσο ξεχωριστά. Δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, μπορεί να απογειώσει την γυναικεία κομψότητα.

Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά loafers της αγοράς για αυτή την σεζόν για να τα φορέσεις από το γραφείο μέχρι την εκδρομή σου το Σαββατοκύριακο.