GETTY
GETTY
15|03|2018 15:05
SHARE
ΜΕGHAN & KATE

H Mέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον φόρεσαν ολόιδια παπούτσια στην κοινή τους εμφάνιση


Αυτό που όλες γνωρίζουμε, είναι ότι όταν δυο διασημότητες παρευρίσκονται στο ίδιο γεγονός το να φορέσουν ίδια ρούχα ή αξεσουάρ θεωρείται μάλλον ατυχές.

Φανταζόμασταν ότι το ίδιο θα ίσχυε και για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας οι οποίες πρέπει να ακολουθήσουν και το πρωτόκολλο.

Πριν λίγες μέρες η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ έκαναν κοινή εμφάνιση για τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυό τους εμφανίζονται μαζί και κάνουν τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον δεν φοβούνται να φορέσουν τα ίδια. Το duo επέλεξε φορέματα σε τόνους του μπλε στο The Royal Foundation Forum.

Splashnews
Splashnews

Στην πρόσφατη εμφάνισή τους επέλεξαν για άλλη μια φορά το μπλε ως βασικό χρώμα του λουκ και ένα ολόιδιο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, η Μέγκαν φορούσε ένα φόρεμα σε navy blue απόχρωση με λευκό-κρεμ παλτό και τα δύο της Amanda Wakeley. Έχει αξεσουάρ το βλέμμα της με ένα μπερέ custom Stephen Jones, τσαντάκι Mulberry.

Από την άλλη πλευρά, η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα παλτό Beulah London με καπέλο Lock & Co. και clutch του οίκου Jimmy Choo. Και οι δύο ολοκλήρωσαν την εμφάνιση τους με γόβες που με την πρώτη ματιά δείχνουν ολόιδιες.

Φυσικά δεν είναι όμως το ίδιο ζευγάρι, αλλά υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις. Τα σουέντ γοβάκια της Μέγκαν Μαρκλ ήταν Manolo Blahnik ενώ η Κέιτ προτίμησε την εκδοχή του Rupert Sanderson. Και οι δύό του ήταν φυσικά πολύ κομψές και προκάλεσαν φρενίτιδα στα μέσα.

Όσο για τα παπούτσια τους είναι chic, κλασικά, ιδανικά για μια επίσημη εμφάνιση και θέλουμε ένα ζευγάρι δικό μας σήμερα κιόλας.