Splash News
Splash News
20|03|2018 16:24
SHARE
EMILY RATAJKOWSKI

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι με το πιο ψαγμένο παπούτσι στο αεροδρόμιο


Πολύ συχνά κρυφοκοιτάζουμε τα λουκ των σταρ στο αεροδρόμιο.

Πάντα αναρωτιόμαστε τι είναι πιο κατάλληλο να φορέσουμε και εκείνες πάντα μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες.

Το σκεπτικό λέει πως αυτό που χρειάζεσαι είναι κομμάτια που θα σε κρατήσουν ζεστή και άνετη.

Έτσι τις περισσότερες φορές οι πιο διάσημες και στιλάτες κάνουν safe επιλογές. Μπλούζα, ζακέτα, ένα τζιν και sneakers ή άλλα άνετα φλατ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Έμιλι Ραταϊκόφσκι γίνεται η μούσα μας για το στιλ του αεροδρομίου.

Ωστόσο αυτή την φορά η εντυπωσιακή Έμιλι έκανε την έκπληξη με ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια. Καθώς έφευγε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στις 15 Μαρτίου, η σταρ έδειχνε πολύ cool και στιλάτη με γκρι cropped top που αποκάλυπτε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και ένα παντελόνι σε φαρδιά γραμμή στο χρώμα της άμμου.

Splashnews
Splashnews

Τους ώμους της κάλυψε με ένα τζιν jacket όμως τη διαφορά στην εμφάνιση της αυτή, έκαναν τα φλάτ σανδάλια με την γούνινη επένδυση. Το ζευγάρι που επέλεξε είναι Birkenstocks και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα ταίριαζαν τόσο με το υπόλοιπο λουκ.

Η φυσική όψη του του σούεντ δέρματος έδενε άψογα με τις αποχρώσεις όλου του λουκ. Η Έμιλι ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλιόυ. Σίγουρα τα παπούτσια της ήταν μια καλή επιλογή αφού πάμε στοίχημα είναι απίστευτα άνετα και μαλακά.

Είτε είστε fan των Birkenstocks είτε όχι (προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία), δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι τα υποδήματα αυτά είναι μια καλή επιλογή για να ταξιδέψει κάνεις με άνεση. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει «ψαγμένο» και stylish και ναι πρέπει να το δοκιμάστε στην επόμενη κιόλας κοντινή πτήση σας.

Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews
Birkenstocks 
Birkenstocks