Η νέα παιδική συλλογή H&M στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS | 0 bovary.gr
Η νέα παιδική συλλογή H&M στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS | 0 bovary.gr
21|03|2018 16:55
SHARE
Η&Μ

Η νέα παιδική συλλογή H&M στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS


Φέτος το Πάσχα η H&M αγκαλιάζει τα Παιδικά Χωριά SOS και στηρίζει εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, καλύπτοντας τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες όλων των παιδιών για έναν ολόκληρο χρόνο!

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος φροντίζουν για πάνω από 40 χρόνια παιδιά σε ανάγκη, βοηθώντας τα να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον και να αναπτυχθούν κοινωνικά στις κοινότητες που ανήκουν.

Η αποστολή τους για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ελπίδα αυτών των παιδιών για ένα καλύτερο αύριο μπορεί να επιτευχθεί με τη συμβολή όλων.

Για να ενισχύσετε και εσείς με τη σειρά σας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, επισκεφθείτε ένα κατάστημα H&M και ανακαλύψτε τις ανοιξιάτικες προσφορές μας, με έκπτωση 20% για αγορές αξίας 40€ και πάνω σε όλο το παιδικό τμήμα.

Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 22 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου, σε όλα τα καταστήματα με την παιδική συλλογή Η&Μ.

Αυτή την Άνοιξη η H&M ανανεώνει το ραντεβού της με γονείς, αλλά και νονούς προσφέροντας απίθανες επιλογές μόδας σε μοναδικές τιμές! Η φετινή παιδική συλλογή έχει διπλή υπογραφή: του Σουηδού designer Jonas Claesson για τα αγόρια και της Βρετανής Michelle Morin για τα κορίτσια και υπόσχεται να κατακλύσει τις εμφανίσεις των μικρών μας φίλων με ξεχωριστό στιλ. Οι σχεδιαστές εμπνέονται από τον θαλάσσιο κόσμο και από την φύση και αποτυπώνουν σχέδια με επίκεντρο τα ζώα, το surf, τους ωκεανούς, τα ψάρια αλλά και πολύχρωμα prints σε τολμηρά και ζωντανά χρώματα!

Ανακαλύψτε τα υπέροχα σχέδια της ανοιξιάτικης συλλογής, επωφεληθείτε της προσφοράς και συμβάλετε και εσείς στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Γιατί φέτος το Πάσχα στην Η&Μ, μόδα και φροντίδα πάνε μαζί.