Mango
Mango
ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ

Τα πιο δημοφιλή κοσμήματα της σεζόν είναι και απίστευτα οικονομικά


Δεν είναι συχνό φαινόμενο, τα πιο εντυπωσιακά, κομψά και hot κοσμήματα μιας σεζόν να έρχονται σε τιμή που δεν κάνει ...τζζζιιζζ.

Σπάνια τα βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ που φορούν οι πιο ενημερωμένες και στιλάτες γυναίκες, έρχονται σε προσιτές τιμές και μπορεί να τα αποκτήσει και η πιο απλή, καθημερινή γυναίκα. Συνεπώς, όταν έπεσε στην αντίληψη μας η νέα αυτή τάση που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, η χαρά μας ήταν μεγάλη.

Και φυσικά δεν γίνεται να μην την μοιραστούμε μαζί σας.

Θα γίνει η νέα εμμονή μας στα κοσμήματα: ρητίνη.

Το πλαστικό είναι από τις τοπ τάσεις της σεζόν και τα κοσμήματα της δεκαετίας του '70 είναι πίσω. (Σημείωση: Εάν δεν έχετε ήδη λεηλατήσει το κουτί κοσμημάτων της μητέρας σας, ορμήστε). Ο οίκος Balenciaga, δημιούργησε XL σκουλαρίκια aquamarine, ενώ και η ταρταρούγα ανήκει στην ίδια κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

Η ρητίνη για όποιον δεν ξέρει, είναι πλαστικό πολυμερές, δηλαδή ακρυλικό και τα αξεσουάρ μοιάζουν κοκάλινα.

Ωστόσο αν το να προσθέσετε στο κουτί με τα bijoux σας, πλαστικά κομμάτια, το σκέφτεστε, τότε πρέπει να δείτε την πρόσφατη εμφάνιση της Solange Knowles με σκουλαρίκια από ρητίνη και ασήμι. Μεγάλοι σχεδιαστές τα υιοθέτησαν στις συλλογές τους, όπως οι Ellery, Marni και Isabel Marant. Όλοι τους είπα ναι στη ρητίνη για τη σεζόν S / S 18.

Αυτό που μας αρέσει είναι ότι τα κοσμήματα δείχνουν arty και σοφιστικέ με τους όμορφους χρωματισμούς που κυματίζουν μέσα σε αυτά να χαρίζουν όλη την κομψότητα.

Οποιο σημείο κι αν επιλέξετε να στολίσετε, τους καρπούς το ντεκολτέ ή τους λοβούς σας, τα ακρυλικά κοσμήματα θα ξεχωρίσουν.

Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας.

Mango