MITOS: Η νέα συλλογή «Elysium» είναι ένα μαγευτικό ταξίδι στα Ηλύσια Πεδία | 0 bovary.gr
MITOS: Η νέα συλλογή «Elysium» είναι ένα μαγευτικό ταξίδι στα Ηλύσια Πεδία | 0 bovary.gr
28|03|2018 15:14
SHARE
MITOS

MITOS: Η νέα συλλογή «Elysium» είναι ένα μαγευτικό ταξίδι στα Ηλύσια Πεδία


Η συλλογή Resort “Secret Garden” αποτελεί µια ωδή στην αισθαντικότητα, στη φύση και στη θηλυκότητα και καταφέρνει να «παντρέψει» χαριτωµένα βολάν µε την τέχνη του κεντήµατος και των πάντα εµπευσµένων patterns του MITOS.

Εξωτικά φύλλα και φρέσκιες παπαρούνες κοσµούν τα µαγιώ, µε τα νέα σχήµατα σε µπικίνι να αποκαλύπτουν µε κοµψότητα και λεπτότητα όλα όσα οι γυναίκες ονειρεύονται.

Τη συλλογή συµπληρώνουν µεταξωτά και κεντητά καφτάνια, φορέµατα και κιµονό, στις ροµαντικές και αισθησιακές αποχρώσεις του πράσινου, του ροζ, του µπεζ και του κόκκινου.

Μεταφερόµαστε στα γοητευτικά Ηλύσια Πεδία, απ’ όπου αντλεί έµπνευση η συλλογή Spring Summer “Elysium”, που υπόσχεται να σας µεταφέρει σε έναν µαγικό παράδεισο, όπου οι πολύχρωµες ακτίνες φωτός και τα ζωηρά σχήµατα της φύσης ενώνονται για να λάµψουν

Μεταφερόµαστε στα γοητευτικά Ηλύσια Πεδία, απ’ όπου αντλεί έµπνευση η συλλογή Spring Summer “Elysium”, που υπόσχεται να σας µεταφέρει σε έναν µαγικό παράδεισο, όπου οι πολύχρωµες ακτίνες φωτός και τα ζωηρά σχήµατα της φύσης ενώνονται για να λάµψουν.

Η συλλογή ξεδιπλώνει µια αισθησιακή ουτοπία µε ζωηρά και εντυπωσιακά patterns, µε πρωταγωνιστές τα αγαπηµένα µπικίνι του MITOS αλλά και νέες προσθήκες, στις οποίες εντυπώνεται η εξαίσια ένωση των γεωµετρικών σχηµάτων µε τα εξωτικά φύλλα, τους παπαγάλους και τα δέντρα μπανάνας.

Τα κορυφαία σχέδια µπικίνι του MITOS, τα Cruise & Moon strapless αλλά και τα Trinity & Grace triangles εξιδανικεύονται και παρουσιάζονται στις ατµοσφαιρικές αποχρώσεις του µωβ και στους ροδακινί, µπλε και πράσινους τόνους. 
 

Η συλλογή καλωσορίζει και νέα σχέδια: το αέρινο Fairy, το κοµψό Pure µπικίνι και το πολύ σικάτο ολόσωµο Boudoir. Η αναγέννηση των αγαπηµένων Secret strapless και των ολόσωµων Dreams, µε τα πολυτελή βολάν και την σέξυ εφαρµογή, ήταν απαραίτητη για να ολοκληρωθεί αυτή η τόσο διαφορετική συλλογή. 

Την “Elysium” ολοκληρώνει µια εξαιρετική συλλογή beachwear που περιλαµβάνει ευκολοφόρετα κιµονό, φορέµατα και καφτάνια µε µοναδικά patterns & σχέδια τυπωµένα σε µεταξωτό ύφασµα. Ο MITOS ξετυλίγεται κι αυτό το καλοκαίρι προκαλώντας τις αισθήσεις και προσκαλώντας τις λάτρεις του MITOS να ακολουθήσουν ένα µαγευτικό ταξίδι, ζώντας την απόλυτη καλοκαιρινή εµπειρία.

Οι συλλογές µαγιό και beachwear MITOS διατίθενται σε επιλεγµένες boutiques και resorts σε όλη την Ευρώπη ΕΔΩ και online στο mitoswimwear.com