PANOULIS PHOTOGRAPHY
PANOULIS PHOTOGRAPHY
29|03|2018 13:50
SHARE
ΑΧDW

23η Athens Xclusive Designers Week -Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας μόλις ξεκίνησε


Ξεχωριστή ήταν η έναρξη της 23ης Athens Xclusive Designers Week.

Με την πρώτη επίδειξη μόδας της διοργάνωσης σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του κέντρου, στο City Link, το οποίο μεταμορφώθηκε για να υποδεχθεί τις μοναδικές δημιουργίες της Eλληνίδας σχεδιάστριας Ioanna Kourbela. 

Το απόγευμα της Τετάρτης 28/03, πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων έσπευσε στην αγαπημένη στοά του κέντρου για να παρακολουθήσει, μέσα σε ένα καθηλωτικό σκηνικό με μεσαιωνικές επιρροές, την παρουσίαση της συλλογής Ioanna Kourbela Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 με τίτλο «Arch Echoes».

Η Jeanne D’Arc γίνεται η έμπνευση της Ιωάννας Κουρμπέλα για αυτήν τη συλλογή θηλυκής δύναμης, αφιερωμένη στη γυναίκα που οδηγήθηκε από τις εσωτερικές της φωνές, για μια προσωπική αλλά και πανανθρώπινη υπέρβαση, η συλλογή δημιουργεί μια σύγχρονη «πανοπλία», φτιαγμένη από δέρμα, χειροποίητα κεντήματα και μεταλλικές λεπτομέρειες. Μια συλλογή που αναμφίβολα αναδεικνύει τη θηλυκή δύναμη και αποτελεί ένα ταξίδι έμπνευσης.
Συμπρωταγωνιστής της επίδειξης Ioanna Kourbela ήταν τα νέα smartphones Mi Mix 2 και Redmi 5 & 5 plus της εταιρείας Xiaomi. Xορηγός της επίδειξης ήταν και η εταιρεία Elancyl, με τη νέα καινοτόμα σειρά προϊόντων αδυνατίσματος Εlancyl Slim Design. 

ndp photo
ndp photo

Με την ολοκλήρωση του fashion show, ακολούθησε ένα exclusive  cocktail party στο ατμοσφαιρικό Bar de Theatre του City Link όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι της επίδειξης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο Bosford Rose Premium Gin σε μοναδικά κοκτέιλ.
Πολλοί επώνυμοι και καταξιωμένοι εκπρόσωποι του χώρου της μόδας παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της 23ης Athens Xclusive Designers Week: Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελένη Βαϊτσου, Μαριάννα Τόλη, Άλεξ Κάβδας, Ελένη Πετρουλάκη, Xρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα, Γιάννης Γκόφας, Αλέξανδρος Λεμονής, Στέλλα Μέλιγκαν, Στέλιος
Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Δράκου, Βασίλης Ζούλιaς, Περικλής Κονδυλάτος, Μιχάλης Πάντος, Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Εύη Κλαουδάτου, Al Giga, κ.α

Η Εβδομάδα Μόδας συνεχίζεται σήμερα με τις επιδείξεις  των Olga Karaververis, Makis Tselios, Tassos Mitropoulos, Kathy Heyndels & Giannetos Handmade στο Ζάππειο Μέγαρο.
 

ndp photo
ndp photo

Επίσημος χορηγός μακιγιάζ της εβδομάδας μόδας είναι και αυτή τη φορά η Shiseido, ο πρωτοπόρος ιαπωνικός οίκος καλλυντικών συνυφασμένος με τις τέχνες και τη μόδα, που επιμελείται τα makeup looks των σχεδιαστών, υπό την καθοδήγηση του Makeup Director Βαγγέλη Θώδου.

O επίσημος gold hairstyling sponsor είναι η Rene Furterer και σε συνεργασία με τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος επιμελήθηκαν τα μοναδικά hair looks της επίδειξης. 

ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
Christos Katsaounis
Christos Katsaounis
Panoulis Photography
Panoulis Photography
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo
ndp photo