Sofia Rainbow Bag: Η νέα τσάντα-ουράνιο τόξο από τον Οίκο Salvatore Ferragamo | 0 bovary.gr
Sofia Rainbow Bag: Η νέα τσάντα-ουράνιο τόξο από τον Οίκο Salvatore Ferragamo | 0 bovary.gr
SALVATORE FERRAGAMO

Sofia Rainbow Bag: Η νέα τσάντα-ουράνιο τόξο από τον Οίκο Salvatore Ferragamo


Ο ιταλικός οίκος Salvatore Ferragamo παρουσιάζει τη νέα τσάντα χειρός για τη σεζόν PreSpring 2018, την Sofia Rainbow.

Αποτελεί μία ανανεωμένη εκδοχή της iconic best seller τσάντας του οίκου, Sofia bag, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2009. 

Η Sofia Rainbow συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά στοιχεία της Sofia αλλά με μία μοντέρνα και πιο θηλυκή αισθητική.

Φτιαγμένη από ανθεκτικό δέρμα τελατίνι ή πολυτελές δέρμα ελαφιού, η Sofia Rainbow διατίθεται σε δύο μεγέθη και σε μία ποικιλία φίνων χρωμάτων, μεταξύ των οποίων τα ροζ, γαλάζιο, λιλά και μωβ, ενώ το γεωμετρικό της σχήμα την καθιστά ιδανική για κάθε περίσταση.

Η εξωτερική μονόχρωμη επιφάνεια της τσάντας μαγνητίζει το βλέμμα, αλλά το εσωτερικό της είναι εκείνο που δημιουργεί την έκπληξη και περιμένει να αποκαλυφθεί. 

Ανοίγοντας τα δύο φερμουάρ, αποκαλύπτεται μία σειρά από πολύχρωμες τσέπες, αποτίοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στο θρυλικό πέδιλο Rainbow, το οποίο είχε φτιάξει ο ίδιος ο Salvatore Ferragamo το 1938 για την Judy Garland και θεωρείται ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αναπόσπαστα στοιχεία του οίκου έως και σήμερα.

Η περίτεχνη κατασκευή της Sofia Rainbow την αναγάγει σε πραγματικό αριστούργημα της ιταλικής δεξιοτεχνίας, χάρη στο ανάγλυφο περίγραμμα, το οποίο λειτουργεί ως κάδρο στην τσάντα, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο τις γραμμές της σε όλα τα επίπεδα. 

Όλες οι πτυχές των εσωτερικών τσεπών έχουν βαφτεί με ιδιαίτερη προσοχή στο χέρι, υπογραμμίζοντας με έναν ακόμη τρόπο την εξαιρετική ιταλική χειροτεχνία και καθιερώνοντας την Sofia Rainbow ως ένα μοναδικό fashion item, συνώνυμο της πολυτέλειας και της απαράμιλλης κομψότητας.