Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo The Fashion Room Service Spring Edition | 0 bovary.gr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo The Fashion Room Service Spring Edition | 0 bovary.gr
30|03|2018 16:14
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo The Fashion Room Service Spring Edition


Το The Fashion Room Service-Spring Edition ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη φορά στο Hilton Athens Hotel, με την προσέλευση του κόσμου να είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ!

Άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, του design, των Μ.Μ.Ε. και fans του θεσμού που μετρά περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχίας, έφτασαν στο πολυτελές και εμβληματικό ξενοδοχείο, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφθούν 28 διαφορετικούς «κόσμους», που διαμορφώθηκαν από τους designers μέσα στα δωμάτια του 9ου ορόφου.

Το fashion κοινό της πόλης παρακολούθησε live activation με το μοναδικό SAKE TATTOO CREW να σχεδιάζει custom made δημιουργίες πάνω στα αγαπημένα μοντέλα καπέλων της εταιρείας NEW ERA GREECE και έκανε τις πιο δροσιστικές στάσεις στο TUBORG ROOM, για να δοκιμάσει τις 3 γεύσεις: Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime- Green Tea Soda & Tuborg Orange-Cinnamon Soda. Στην συνέχεια, η βόλτα στον 9ο όροφο συμπεριελάμβανε περιήγηση στα δωμάτια:

KOMONO, URBAN OWL, NEW CULT BRANDS, PELICAN VICE, BORD DE L’EAU DESIGN FACTORY, MY BLING, NOILENCE, MVM , BAGISM, HEARTBEATINK GOLD LABEL, AETHER, KORES, SUPERLORA, PESTEMAL, ANDREOU FASHION, FILA, OZON BOU- TIQUE, WHITE22 , 19.02, DEBBIE TZIMA, ART& INDUSTRY, CLON8 & THEANO G.

Παράλληλα, οι πιο stylish Αθηναίοι είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν στο mobile photo studio του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και να ενημερωθούν για το επερχόμενο φεστιβάλ ADFF: ATHENS, καθώς και τις δράσεις του κινήματος FASHION REVOLUTION GREECE.

Όλοι ξεφύλλισαν το ολοκαίνουργιο τεύχος OΖΟΝ Raw, το οποίο αποκρυπτογραφεί τα “πιστεύω” των νέων δημιουργικών ανθρώπων της πόλης μας, καθώς τα 1.000 αντίτυπα που υπήρχαν στην εκδήλωση έγιναν ανάρπαστα!

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event κορυφώθηκε με το πολύ αναμενόμενο μουσικό Party, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton.

Tο Galaxy Room του Hilton Athens «βάφτηκε» ξανά με το χαρακτηριστικό μπλε φως της ABSOLUT, τον μεγάλο και διαχρονικό χορηγό του The Fashion Room Service και το κοινό απόλαυσε τα signature και πρωτότυπα cocktails, όπως: Absolut Sicilian Lemon Tonic, Absolut Pink Grapefruit Soda & Absolut Ginger Ale.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι του Galaxy Room σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη μουσική του θρυλικού Dj Leon Segka, ξεσήκωσε το πλήθος.

Επόμενο ραντεβού για το The Fashion Room Service στις 23 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη και τον Δεκέμβριο ξανά στην Αθήνα!