H νέα συλλογή Studio του Zara είναι ένα έθνικ mix & match | 0 bovary.gr
H νέα συλλογή Studio του Zara είναι ένα έθνικ mix & match | 0 bovary.gr
ΖΑRA STUDIO

H νέα συλλογή Studio του Zara είναι ένα έθνικ mix & match


Η νέα συλλογή Studio, του αγαπημένου μας brand είναι γεγονός.

Τα περισσότερα κομμάτια της φετινής συλλογής για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 έχουν αέρα ταξιδιάρικο και εμπνέονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες.

Ίσως είναι αυτό το στοιχείο που κάνει τα φετινά ρούχα και αξεσουάρ τόσο ιδιαίτερα και καλοκαιρινά. Κάθε κομμάτι είναι ένα ταξίδι. Θες τα χρώματα, θες τα έθνικ print και τα κεντήματα, δημιουργείται ένα όμορφο παζλ που κάθε κομμάτι «κοιτά» σε έναν διαφορετικό εξωτικό προορισμό.

Πόσω μάλλον όταν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται, φοριούνται όλα μαζί σε μια πανδαισία χρωμάτων και λεπτομερειών.

Αυτό είναι η νέα σειρά Studio του Zara, μια νοερή βόλτα στην Ανατολή και όχι μόνο.

Τα ρούχα από patchwork πρωταγωνιστούν -λατρέψαμε το maxi φόρεμα, όπως και τα πολύχρωμα δροσερά πλεχτά. Χρώμα χρώμα χρώμα και φυσικά μοτίβα.

Ρίγες, λουλούδια μικρά και μεγάλα, καπέλα, κεντήματα και παπούτσια με ανατρεπτικά τακούνια που θυμίζουν γιαπωνέζικα παπούτσια Geta.

Φυσικά τα κιμονό επιδιώκουν να σε μεταμορφώσουν και αυτά σε μια σύγχρονη Γκέισα.

Φορεμένα όλα μαζί με κάποιον τρόπο τα λουκ δείχνουν τελικά κομψά. Κροσέ τσάντες, σαμπό, ακρυλικά κοσμήματα παίζουν κι αυτά τον δικό τους ρόλο στο στην εντυπωσιακή εικόνα. Και σε προετοιμάζουν για ένα διαφορετικό καλοκαίρι.

Αν λοιπόν σκεφτόσουν να συνδυάσεις διαφορετικά πράγματα και δίσταζες, το Ζara λέει πως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις.

Δες όλη την συλλογή εδώ.