Solid And Striped
Solid And Striped
Η&Μ

Βρήκαμε το πιο chic μαγιό από τα Η&Μ που σμιλεύει το σώμα


Το καλοκαίρι πλησιάζει και -πες την αλήθεια- ήδη έχεις αρχίσει να ονειρεύεσαι παραλίες.

Παραλίες, βουτιές ατελείωτες ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο με ένα βιβλίο, όλα αυτά έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο μυαλό σου σαν ταινία. 

Και φυσικά το στιλ του καλοκαιριού οφείλει να είναι αέρινο και χαλαρό και αυτό χωρίς να έχει τίποτα που να σε αγχώνει.

Το μαγιό, βασικός πρωταγωνιστής σχεδόν όλων των λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μπορεί να έχεις κιόλας ξεκινήσει να χαζεύεις μαγιό ώσπου να βρεις το τέλειο.

Αυτό που έχει στιλ και είναι παράλληλα μίνιμαλ, chic αλλά και διαχρονικό και με κάποιον τρόπο να καμουφλάρει και τις ατέλειές σου.

Πόσες φορές δεν σού έχει τύχει να δεις ένα φανταστικό μαγιό σε κάποιο περιοδικό ή κατάστημα και να αναφωνήσεις «αχ το θέλω» αλλά να προσγειωθείς απότομα καθώς σκέφτεσαι ότι δεν θα σε κολακεύει το σχέδιο του.

Ε, λοιπόν, βρήκαμε το ιδανικό μαγιό για σένα. Με κλασικό σχέδιο, το πιο μίνιμαλ και καλοκαιρινό print και την μαγική ικανότητα να σμιλεύει το σώμα στην περιοχή της κοιλιάς. Όπως κατάλαβες πρόκειται για ολόσωμο μαγιό και είναι στα H&M.

Το shaping μαγιό έχει επένδυση που συγκρατεί και διαμορφώνει την κοιλίτσα. Με σύνθεση από πολυαμίδη και ελαστάνη, επαναπροσδιορίζει την σιλουέτα. Έχει βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, τοπ με τριγωνάκια και δένει στο πίσω μέρος του λαιμού.

Μπορείς να το βρεις σε κλασικό μαύρο αλλά και τροπικό πράσινο με μεγάλα λευκά leave prints.

Επιπλέον, αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές ή την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση, μπορείς να το φορέσεις ακόμα και τώρα σαν body μέσα από το τζιν σου ή μια παντελόνα και να εντυπωσιάσεις.

Το ολόσωμο κοστίζει 29,99 € και μπορείς να το βρεις εδώ.