Splash News
Splash News
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

H Bικτόρια Μπέκαμ σε μια total white ανοιξιάτικη εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό


Η Βικτόρια Μπέκαμ και η Εύα Λονγκόρια είναι δύο πολύ καλές φίλες και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία.

Στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε βήμα και νέο εγχείρημα. Πριν λίγες μέρες η Λόνγκόρια ήταν στην παρουσίαση της συνεργασίας της Μπέκαμ με την Reebok.

Αυτή τη φορά η Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να ανταποδώσει την επίσκεψει και να υποστηρίξει την φίλη της. Η Βικτόρια παρακολούθησε την τελετή για το αστέρι της Εύας στο Hollywood Walk of Fame και ήταν ντυμένη κατάλληλα.

Η Μπέκαμ λατρεύει τα ρούχα από μετάξι, όπως και το λευκό.

Έτσι δεν είναι παράξενο που επέλεξε να φορέσει πουκάμισο και μίντι φούστα από τη συλλογή της για το Φθινόπωρο του 2018.

Η φούστα ήταν θηλυκή και αέρινη με διακοσμητικές λεπτομέρειες στο πλάι, ενώ η πουκαμίσα αποκάλυπτε ελαφρώς το ντεκολτέ της.

Splashnews
Splashnews

Συνδύασε το ολόλευκο σύνολο της με ένα ζευγάρι chic μυτερές γόβες στο χρώμα της χρονιάς, το λιλά. Φυσικά η Βικτόρια δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα εντυπωσιακά, signature γυαλιά της Céline Thin Shadow ούτε λεπτό.

Μετά την τελετή η Βικτόρια ανέβασε στο Instagram βίντεο που χορεύει με την κόρη της Χάρπερ και το Ίντερνετ την λάτρεψε. Το βίντεάκι απέσπασε περισσότερα από 1 εκατομμύριο like μέσα σε λίγες ώρες.

 

 

 

 

Το λουκ της ήταν κλασικό και πολύ δροσερό ότι πρέπει για την άνοιξη. Η Βικτόρια ήταν όπως πάντα υπέρκομψη και θα την αντιγράψουμε τις επόμενες κιόλας ημέρες!