Michael Stars
Michael Stars
ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι χωρίς να διαγράφει -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Τρίτη σήμερα και εδώ είναι όλες οι απαντήσεις στις στιλιστικές σου απορίες.

Η Πελαγία Χριστάκη κάνει το στιλ να μοιάζει με ένα ατέλειωτο παιχνίδι πειραματισμού και τους όρους τούς βάζεις εσύ! Αν το ντύσιμο είναι μια συνταγή, τότε το απαραίτητο υλικό για να πετύχει είναι η φαντασία σου. Η Πελαγία συγκέντρωσε τις ερωτήσεις σας και έχει στο τσεπάκι της τις απαντήσεις.

Αν κάτι σου φαίνεται «βούνο», η Πελαγία κάνει σε αυτό.. περίπατο!

  • Πώς να βρω το σωστό λευκό παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα και το εσώρουχό μου;

Το σωστό λευκό παντελόνι είναι το μαύρο παντελόνι, λέει ένα παλιό στυλιστικό γνωμικό. Ουφ! Είναι βάσανο το λευκό παντελόνι αγαπητή, θαραλλέα φίλη.

Υπάρχουν 6 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες.

1) Μια καλή επιλογή είναι το σταθερό, σκληρό 100% βαμβακερό τζιν

2) Μην φοράς λευκό παντελόνι το πρωί φεγγίζουν όλα, καλύτερα φόρεσέ το απόγευμα.

3) Τα εσώρουχά σου να είναι μπεζ, χωρίς ραφές.

4) Μείνε μακριά από νερά και αυτοκίνητα.

5) Μη στέκεσαι με το φως πίσω σου.

6) Φόρεσέ το λίγο πριν φύγεις από το σπίτι γιατί το λευκό του δεν διαρκεί πολύ και φρόντισε να χρησιμοποιείς λευκαντικό κάθε φορά με το πλύσιμο.

  •  Είναι νωρίς να φορέσω σανδάλια από τώρα;

Η αλήθεια είναι ότι θα φανείς σαν τουρίστας, προτίμησε κάτι ενδιάμεσο όπως mules και εσπαντρίγιες. Είναι κομψά και σκέψου ότι θα έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου για σανδάλια. Τα ημίκλειστα παπούτσια για την άνοιξη είναι ιδανικά για να είσαι σε αρμονία και με το μπουφάν που, ίσως, χρειαστεί να φορέσεις το βράδυ.

  •  Ποιο είναι τελικά το πιο κολακευτικό παντελόνι αυτή την εποχή;

Αυτό είναι που είναι σύμφωνο με τον σωματότυπο κάθε γυναίκας, αλλά αν υπήρχε ένα θα έλεγα ότι είναι το cigarette παντελόνι!

  • Τι γυαλιά ηλίου για επιλέξω για να είμαι στη μόδα αλλά να μην είμαι υπερβολική; Είδα ότι είναι στη μόδα τα μικροσκοπικά γυαλιά αλλά έχω μεγάλο, στρογγυλό πρόσωπο. Θα μού ταιριάζουν;

Στα στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν τα γυαλιά με γωνίες. Τα πολύ μικρά, όμως, ίσως να μην σε αναδεικνύουν. Προτίμησε ένα μεσαίο μέγεθος σε cat eye.

  • Μαζεύω τα χειμωνιάτικα, τι να μην βάλω στο πατάρι;

Τα ζακετάκια θα σου χρειαστούν τα δροσερά βράδια, τα τζιν δεν τα βάζω ποτέ μαζί με τα χειμερινά. Μην πάρεις φόρα και τα εξαφανίσεις όλα, σταδιακά ανέβαζε ρούχα διότι αν βγεις ξαφνικά έξω σούπερ-καλοκαρινή θα φανεί λίγο βιαστικό. Είμαστε και λευκές από τον χειμώνα.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο  ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear