Η βασίλισσα Ράνια έκανε την πιο ρομαντική εμφάνιση με φούστα σε millenial pink απόχρωση  | 0 bovary.gr
Η βασίλισσα Ράνια έκανε την πιο ρομαντική εμφάνιση με φούστα σε millenial pink απόχρωση | 0 bovary.gr
20|04|2018 13:02
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ

Η βασίλισσα Ράνια έκανε την πιο ρομαντική εμφάνιση με φούστα σε millenial pink απόχρωση


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου.

Χρησιμοποιεί τον ρόλο της για την προώθηση πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε παγκόσμια κλίμακα.

H ίδια παίρνει μέρος και παρευρίσκεται σε σειρά από σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις. Πρόσφατα εμφανίστηκε μια μια πολύ κομψή μίντι λευκή φούστα με μαύρες λεπτομέρειες.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στην συνάντηση της με τον Αυστριακό πρόεδρο Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν στο βασιλικό παλάτι στο Αμμάν, έκανε ακόμα μια θηλυκή και chic εμφάνιση στα ροζ με vintage αισθητική.

Η βασίλισσα είπε ναι σε δύο από τις τάσεις της άνοιξης, το millenial pink και το petit καρό.

H ψηλόμεση ροζ full φούστα της, με διακοσμητικά κουμπιά και φιόγκο ήταν εκείνη που ξεχώρισε και επαλήθευσε κάτι που ήδη είχαμε καταλάβει: Ότι είναι η πιο κομψή και ενημερωμένη.

Την συνδύασε με κλασικό λευκό πουκάμισο και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες σε λευκό -το ίδιο και το τσαντάκι της- και έτσι κράτησε τους τόνους στο υπόλοιπο λουκ χαμηλούς.

Το χρώμα της φούστα εκτός από πολύ ανοιξιάτικο και girly της χάρισε φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση, ενώ είναι νεανικό και ρομαντικό.

Τα ουδέτερα αξεσουάρ και το φυσικό λουκ σε μακιγιάζ και μαλλιά ήταν ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την εμφάνιση και μας γοήτευσε.

Η φούστα της είναι Sara Battaglia και την βρήκαμε για εσένα!

Κοστίζει 650 ευρώ και μπορεί να την αποκτήσεις εδώ.