H δημιουργός του Μan Repeller σού δείχνει πώς να φορέσεις τα κοσμήματα της σεζόν | 0 bovary.gr
H δημιουργός του Μan Repeller σού δείχνει πώς να φορέσεις τα κοσμήματα της σεζόν | 0 bovary.gr
LEANDRA MEDINE

H δημιουργός του Μan Repeller σού δείχνει πώς να φορέσεις τα κοσμήματα της σεζόν


Αν σας αρέσει το στιλ της Leandra Medine, founder του Man Repeller πιθανότατα θα έχετε δει τις φωτογραφίες που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram.

Εκεί θα δείτε πότε φωτογραφίες που μιλούν για την μητρότητα και τα δύο νεογέννητα μωράκια της, πότε τα νέα αγαπημένα της κομμάτια -από ρούχα μέχρι αξεσουάρ και φυσικά κοσμήματα-.

Και μιας και μιλήσαμε για κοσμήματα, θα έχετε προσέξει ότι έχει έναν δικό της μοναδικό τρόπο να τα φοράει και την θαυμάζουμε γι'αυτό.

Τον τελευταίο μήνα, η Leandra έχει δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες επιδεικνύει το στιλ στον λαιμό και στους καρπούς της, μέσα από πολλά διαφορετικά κοσμήματα.

Εκείνη γνωρίζει καλά όλα τα trends στα κοσμήματα και επιλέγει τα πιο κομψά, ντελικάτα, πολύχρωμα σοφιστικέ κοσμήματα.

Δείχνει να έχει μια δική της φιλοσοφία και μέθοδο να συνδυάζει τα κοσμήματα. Πώς το κάνει;

Η ίδια μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά της με το refinery29.

«Βλέπω τα κοσμήματα, και τα μεγαλύτερα αξεσουάρ, όπως τον τρόπο που φοράτε τα ρούχα σας. Κάντε τα πράγματα μοναδικά δικά σας φορώντας τα με τρόπο που να αισθάνεστε οικεία».

Πάντα φοράει τα πιο σπάνια και όμορφα κοσμήματα, ειδικά βραχιόλια και περιδέραια. Πώς επιλέγει, όμως, τι θα φορέσει;

«Είμαι πάντα μεγάλη οπαδός του hign-low. Από τότε που άρχισα να μαζεύω μικρά και παλιά, ακριβά και όχι, μπορώ να παίξω με το πώς φοράω τα πιο fancy κομμάτια»

Την στιγμή που συνεχώς αναδύονται νέα brands κοσμημάτων, τα αγαπημένα της είναι: Νina Kastens, Timeless Pearl, Gimaguas, Poppy Lissiman, και πάντα, Roxanne Assoulin.

Λατρεύει τα κοσμήματα κοχύλια και όπως δηλώνει προτιμάει να τα φοράει ακόμα και με ένα χοντρό πουλόβερ τον χειμώνα και όχι μόνο τον Ιούλιο με μαγιό.

Όταν ρωτήθηκε που φυλάει τη συλλογή με τα κοσμήματα της απάντησε πως τα αποθηκεύει μέσα σε κάλτσες, κοσμηματοθήκες αλλά και σε φανταχτερά πιάτα.

«Παντού. Κάποια είναι δίπλα στο νιπτήρα στο μπάνιο, μερικά στο κομοδίνο μου, άλλα σε ντουλάπια. Πολλά από αυτά καταλήγουν στην τσάντα μου. Δεν υπάρχει κάποια στρατηγική και οργάνωση σε αυτό, όμως δεν έχω χάσει τίποτα ακόμα, και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα».

Το έχουμε καταλάβει καλά πως είναι από τα αγαπημένα και signature στοιχεία του λούκ της έτσι μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί όταν λέει πως το βράδυ κοιμάται με τα περισσότερα από αυτά και συχνά βαριέται να τα βγάλει για να κάνει μπάνιο!

Η ίδια φοράει και ακριβά αλλά και κοσμήματα προσιτά συχνά φτιαγμένα από τα πιο απλά υλικά. Μάλιστα δηλώνει ότι όταν ο άντρας της την εκπλήσσει με ένα απλό και ανόητο δώρο της αρέσει περισσότερο ακόμα και από όταν διαλέγει μόνη της χρυσά κοσμήματα. Σημασία για εκείνην δεν έχει η αξία ενός κοσμήματος αλλά η ιστορία πίσω από αυτό...

Δείτε μερικά από τα πιο όμορφα της συλλογής της και πως επιλέγει να τα συνδυάζει και αντιγράψτε!